Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene."— Præsentationens transcript:

1 GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.

2 SFO Asgård prioriterer at have 2 sendere, da vi herved: Har bedre tid til at ”lytte til” og ”snakke med” de mange børn, som henvender sig til senderen. Har et bedre overblik over de to afdelinger - og herved mulighed for at ”opsnappe” samt løse konflikter og uro, som opstår mellem børnene. Har bedre mulighed for at servicere forældrene via Tabulex og sms.

3 SFO Asgård prioriterer at have et fast ”Spisested” - med et personale, hvor børnene selv kan bestemme, hvornår de vil spise mellem kl. 12 og 15. Det betyder: Børnene spiser, når de er sultne. Det bliver en hyggestund for børnene. Den voksne kan være opmærksom på det enkelte barns humør og trivsel. Den voksne kan få en snak og drage omsorg for den enkelte. Den voksne kan være opmærksom på fællesskaber - eller mangel på samme.

4 SFO Asgård prioriterer at have 1 personale i Lektiecaféen, da vi herved: Er med til at skabe den ro der skal til på grund af børnenes koncentration. Kan hjælpe/vejlede børnene med deres lektier, hvis der er behov herfor. Kan skabe et miljø og en atmosfære som motiverende for børnene. Kan kvalificere dialogen og samarbejdet med skolen, samt ved skole/hjem samtalerne m.v..

5 SFO Asgård prioriterer at hav 1 personale (mindst) i Caféen, da vi herved: Har bedre tid til at ”lytte til” og ”snakke med” de mange børn, som vælger spil og andre aktiviteter i Caféen. Har mulighed for at ”opsnappe” samt løse konflikter og uro, som opstår mellem børnene. Har flere personaler, som forældrene kan kontakte/”få en snak med”, når de henter deres barn i SFO’en.

6 SFO Asgård prioriterer at have 1 personale (mindst) Ude, da vi herved: Tilgodeser rigtig mange børns ønsker. Har en bred vifte af tilbud til børnene. Giver børnene mulighed for masser af frisk luft og motion. Opnår at der opstår nye/andre fællesskaber - børnene imellem. Har et godt alternativ til de mange indendørs aktiviteter og værksteder.

7 SFO Asgård prioriterer/tilstræber at have 1 personale på Valhal (hver dag), da vi herved: Har bedre tid til at ”lytte til” og ”snakke med” de store børn, som er på Valhal. Har et bedre overblik over gruppen og herved mulighed for at ”opsnappe” samt løse konflikter og uro, som opstår mellem børnene. Sikre os at deres aktiviteter bliver ”nuanceret” - hen over dagen.

8 SFO Asgård prioriterer/tilstræber, at vi udnytter vores fysiske rammer og personaleressourcer bedst muligt, da vi herved: Tilgodeser alle børnenes interesser bedst muligt. Giver det mest ”kvalitative” tilbud til børnene med udgangspunkt i unikke fysiske rammer og det enkelte personales kompetencer. Skaber tryghed, trivsel og udvikling blandt børnene.

9 SFO Asgård prioriterer at have en god kontakt til og et godt samarbejde med forældrene, ved at: Sende informationer ud via Hjemmesiden, Tabulex, SMS’er, opslag i SFO’en og personlig kontakt. Invitere til samtaler vedrørende det enkelte barn, samt invitere til møder for alle forældre og grupper af forældre. Invitere forældre og bedsteforældre med flere til forskellige arrangementer.

10 Vi håber, at der bliver en god snak ved alle bordene. GOD FORNØJELSE


Download ppt "GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google