Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Brug af tablet-PC i undervisningen. Men så er vi også i gang! Men det tog også minutter.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Brug af tablet-PC i undervisningen. Men så er vi også i gang! Men det tog også minutter."— Præsentationens transcript:

1 Brug af tablet-PC i undervisningen

2

3

4

5

6 Men så er vi også i gang! Men det tog også minutter

7 Forsøg med tabletcomputer i undervisningen Baggrund – Jeg blev tilbudt af Helle Wivel at deltage i et forsøg med brug af tabletcomputer i undervisningen Jeg sagde ja, fordi – Det er spændende at være med i et forsøg og dermed være blandt de forreste i feltet – Jeg kunne få en ny computer med 2.53 GHz i5 Intel processor til erstatning af min gamle Dell- computer

8 Hvad kan jeg bruge tabletten til? I stedet for eller som supplement til kridttavle/white board. Mine slides fra tabletten lægges efter timen ud på Campusnet Give de studerende mulighed for at slippe for at notere tavleindholdet ned, så koncentrationen kan bruges andetsteds. Som den computer, jeg altid har med alligevel til Campusnet, matematikprogrammer, PowerPoints, PLC-programmering etc.

9 Eksempel fra Elteknik

10 iPad Jeg medbringer også en iPad – til at bruge som opslagsværk og til opgavetekster mm. – da min (tablet)PC jo er optaget til anden side – så jer er i stand til at se de kommende slides – som jeg - når jeg får løst de tekniske problemer – vil kunne bruges som skærmudvidelse, mobil skriveplade koblet til computer, kamera til at vise opstillinger med mm. Problemerne skyldes primært, at vores net er et ”corporate network” og ikke et privat net. Vil sandsynligvis kunne løses ved at medbringe sit eget net. Nøgleord: AirPlay, Air Display etc.

11 Læringsstile Udbyttet og den ekstra gevinst for den studerende ved min brug af mine uploadede slides er afhæng af den enkelte studerendes læringsstil.

12 Statements ”Det er fedt, når man skal repetere” ”Træls, at formatet er så småt sammenlignet med kridttavlen” ”Et godt supplement til kedelige, statiske PowerPoints” ”Det ville være rart, hvis man kunne bladre tilbage til de foregående sider”

13 Overset facilitet på Ingeniørhøjskolens IT- system: Webstorage – Mulighed for at gemme på almindelig netdrev og – Hente (en kopi af) filen via nettet

14 Gå ind på adressen jespersejersen.com: – Undlad at læse om min person – Klik på linket Hot Spot om tabletcomputere og iPads 17. september 2012Hot Spot om tabletcomputere og iPads 17. september 2012 Klik på Praesentation_af_tabletcomputer_07052013.ppt Denne PowerPoint vises – Undlad at bladre fremad!

15 PDF Annotator PDF-læser med udvidede skrive- og tilføjefunktioner Fås i prøveversion Licens fås for ca. 400 kr. Er det program, jeg bruger til mit tavlesupplement (eller næsten erstatning) Er også velegnet til håndretning af PDF- dokumenter Muligvis kan Acrobat Pro det samme?

16 PDF Annotatoreksempel Fra AK-matematikken: Faktorisering af andengradspolynomier. – Filen findes allerede på Webstorage i en TV- køkkenudgave – Åbn den og udlad at bladre frem – kun tilbage (og så frem igen, men kun dertil, hvor jeg er kommet!)

17 Ønsker - visioner En mere mobil udgave af computeren med trådløs forbindelse til projektoren (måske en iPad) Flere projektorer – større areal Smartboard Etc.

18 Spørgsmål?

19 Tak for venlig opmærksomhed


Download ppt "Brug af tablet-PC i undervisningen. Men så er vi også i gang! Men det tog også minutter."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google