Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Belægninger og rumlig afgrænsning Belægning af fliser i varierende størrelser og med indslag af sorte teglstensklinker.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Belægninger og rumlig afgrænsning Belægning af fliser i varierende størrelser og med indslag af sorte teglstensklinker."— Præsentationens transcript:

1 Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Belægninger og rumlig afgrænsning
Belægning af fliser i varierende størrelser og med indslag af sorte teglstensklinker (Penterklinker) Øverst TH: Princip for fortov langs Tværallé. Midterbånd lægges i sorte teglstensklinker. TV: Ledelinie af taktilblok i støbejern (Pictoform). TH: Rumlig afgrænsning af stengabion.

2 Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Belysning
Pagoda fra Louis Poulsen er en kombineret plateaubelysning og siddeplads. (Placeres under træerne ved indgang til idrætshallerne). Parklampe; Icon mini fra Louis Poulsen – alternativt Discera (lev. af SEAS). Pullertbelysning; DI fra Veksø.

3 Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Inventar i øvrigt
Bænk, model Europa og plint model AP. Begge fra Veksø. Affaldsspand model VL. Cykelstativ og pullert i SP30 serien. Alt fra Veksø.

4 Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Beplantning
Fuglekirsebær i løvspring. Hvidblomstrende træer (Prunus). Fuglekirsebær På pladsen til udeservering ved cafeteriaet plantes kirsebær. Uægte acacie.


Download ppt "Ringsted Svømmehal og Ringsted Hallerne Belægninger og rumlig afgrænsning Belægning af fliser i varierende størrelser og med indslag af sorte teglstensklinker."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google