Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

FlexCrème™.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "FlexCrème™."— Præsentationens transcript:

1 FlexCrème™

2 FlexCrème™ Hudcreme med Cetyl Ester Complex

3 FlexCrème™ Fordele ved produktet
En hurtig og let vej til et aktivt, mere fleksibelt og mobilt liv Hovedingredienserne fungerer som emulgatorer og blødgørende midler Hurtigvirkende, indvirker hurtigt på problemområdet Kan også øge niveauet af kollagen i huden og derved forbedre hudens elasticitet og teint.

4 FlexCrème™ Produktegenskaber Navnebeskyttet Cetyl Ester Complex
Aktiv ingrediens 1,25 % mentol Nem at påføre Absorberes hurtigt af huden Fedter ikke

5 Navnebeskyttet ingrediens
Cetyl Ester Complex Cetylmyristoleat (CMO) Helt naturligt fedtsyrekompleks Findes naturligt hos visse dyr, i nødder og grøntsager Unikt og navnebeskyttet Peroral indgift fungerer som surfaktant og blødgørende middel

6 Videnskabeligt bevist
Dobbelt-blind, placebo-kontrolleret undersøgelse* Foretaget på University of Connecticut Forelagt på mødet i American College of Sports Medicine, San Francisco, CA, maj 2003 Forskerne konstaterede, at 100 % af patienterne, der brugte denne navnebeskyttede creme, oplevede en statistisk markant bedring Indsendt til J Rheumatology med henblik på offentliggørelse *Kraemer WJ. MSSE 2003;35 (bilag 5): 1358, 1998.

7 Brugsanvisning Påføres det ramte område højest 3-4 gange dagligt
Kan bruges af voksne og børn over 2 år Sikker for alle, der tager medicin for led-/rygsmerter, spændingshovedpine eller muskelømhed Kun til udvortes brug Undgå, at produktet kommer i øjnene og andre følsomme områder

8 Hudens betydning Huden er det største organ på kroppen (op til 16 % af kropsvægten) og danner en barriere mellem den fysiske krop og det eksterne miljø. Denne barriere er imidlertid åben og kan gennemtrænges af miljøet, så der kan ske en udveksling af varme, luft og væske.

9 Grundlæggende hudstruktur
Huden består af tre lag, der hver især har forskellige funktioner og formål. Disse lag udgøres af: Epidermis (overhud) Dermis Subkutant lag (underhud)

10 Grundlæggende hudstruktur
Subkutant lag Det subkutane lag har en plejende, udskillende og varmeudvekslende funktion. Svedkirtlerne starter i dette lag og udskiller ikke blot affald gennem perspiration, men kontrollerer også temperaturen ved evaporation på hudens overflade. "Gåsehud" opstår, når det fine lag muskler i dette lag trækker sig sammen.

11 Grundlæggende hudstruktur
Dermis Dermis er et lag bindevæv indeholdende utallige små blodkar, der sørger for ilt og næring til hudens yderste lag. Dermis er det hudlag, der absorberer produkter, som påføres huden. I dette hudlag sidder talgkirtlerne på hver eneste hårsæk. Kirtlerne udskiller en olieholdig substans kaldet talg, der tilfører huden fedtstof.

12 Grundlæggende hudstruktur
Dermis fortsat Det er vigtigt, at sved- og talgkirtlerne fungerer normalt for at opnå balance i huden. Sammen producerer disse kirtler et tyndt fedtsyrelag, der beskytter huden mod ydre påvirkninger. For stor udskillelse af talg, f.eks. i puberteten, kan medføre hudorme og bumser.

13 Grundlæggende hudstruktur
Epidermis Epidermis er det gennemsigtige yderste hudlag, der dækker hele kroppen. I dette lag findes talrige nervespidser, der gør kroppen til ét stort sanseorgan, som registrerer varme, kulde, lys, smag og berøring.

14 Grundlæggende hudstruktur
Epidermis fortsat Via disse nervespidser registreres smerte og velvære, og ændringer i den emotionelle tilstand kan ses ved, at huden bliver bleg af angst eller blussende rød. Epidermis’ yderste lag består af døde hudceller, der hele tiden falder af i takt med, at nye hudceller dannes.

15 Hvad er kollagen? Kollagen er et protein.
Kollagen findes i forskellige underformer i adskillige typer væv - men er især rigt repræsenteret i og omkring led. Kollagen er medvirkende til at give sener og brusk mange nyttige egenskaber. Kollagen, der indeholder strukturer, modvirker slitage i kroppen.

16 FlexCrème™ © ™ 2003


Download ppt "FlexCrème™."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google