Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det."— Præsentationens transcript:

1 Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode, det som behager ham, det fuldkomne. Skønne (Dansk 1992) Prove – perfekt will (New king James) Dømme (bedømme) (Norsk studiebibel) Test and aprove (Niv study bible)

2 Guds vilje 2. Pet 3:9 Herren er ikke sen til at opfylde sit løfte, sådan som nogle mener, men han har tålmodighed med jer, fordi han vil, at ingen skal gå fortabt, men at alle skal nå til omvendelse.

3 Jesus som JA – Vores amen gensvar
2 kor 1: For Guds søn, Jesus Kristus, som vi – jeg og Silvanus og Timotheus – har prædiket hos jer, var ikke både ja og nej, men i ham er der kun sagt ja; v20 for alle Guds løfter har fået deres ja i ham. Derfor siger vi også ved ham vort amen, Gud til ære. v21 Og den, som knytter både os og jer fast til Kristus, og som salvede os, er Gud, v22 der også beseglede os og gav os Ånden som pant i vore hjerter.

4 Kunstværk (løfter) vi siger JA til
Hvorfor skulle jeg sige ”Jeg kan ikke”, når Biblen siger: ”Alt formår jeg i ham, der giver mig kraft”. Fil 4,13 Hvorfor skulle jeg gå rundt og føle mig svag, når Biblen siger Herren er min styrke og lovsang. Sl 118,14 Hvorfor skulle jeg slå mig til ro med nederlag når Biblen siger at Kristus altid fører os i triumftog og overalt lader os udsprede kundskaben om ham som en duft. 2 Kor 2,14 Hvorfor skulle jeg være ængstelig, når jeg kan kaste al min bekymring på ham, for han har omsorg for mig.1 Pet 5,7 Hvorfor skulle jeg være i trældom, når hvor Herrens ånd er, dér er der frihed. 2 Kor 3,17 og Til frihed har Kristus befriet os. Gal 5,1 Hvorfor skulle jeg føle mig fordømt, når der da nu ingen fordømmelse er for dem, som er i Kristus Jesus. Rom 8,1 Hvorfor skulle jeg føle mig alene, når Jesus siger: Jeg er med jer alle dage indtil verdens ende. Matt 28,20 og ”Jeg lader dig ikke i stikken og svigter dig ikke.” Hebr 13,5

5 Vi ændres til det spejlbillede vi ser
2. Kor 3:18 Og alle vi, som med utilsløret ansigt i et spejl skuer Herrens herlighed, forvandles efter det billede, vi skuer, fra herlighed til herlighed, sådan som det sker ved den Herre, som Ånden er. Toget er sat på skinner og Helligånden er lokomotivet Rom 3:23 for alle har syndet og har mistet herligheden fra Gud, og ufortjent gøres de retfærdige af hans nåde ved forløsningen i Kristus Jesus.

6 Vores kompaspunkt og pejlemærke
Jesus Johs. 7:37 »Den, der tørster, skal komme til mig og drikke. Den, der tror på mig, skal det gå, som Skriften siger: ›Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand.‹ «


Download ppt "Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google