Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vision for Solbakken 2020 En vision set fra den anden side af Københavnsvej En vision, som ser potentialet i en sammenhæng mellem de to områder: Solbakken.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vision for Solbakken 2020 En vision set fra den anden side af Københavnsvej En vision, som ser potentialet i en sammenhæng mellem de to områder: Solbakken."— Præsentationens transcript:

1 Vision for Solbakken 2020 En vision set fra den anden side af Københavnsvej En vision, som ser potentialet i en sammenhæng mellem de to områder: Solbakken og Vordingborg Uddannelsescenter En vision, som bygger på tanken om, at de to områder kan supplere og understøtte hinanden.

2 VU og Solbakken? Vi har et meget stort uddannelsescenter med 3 gymnasier (hhx, stx, htx og hf), 3 erhvervsuddannelser (hg, ssi og mtm) og 10. klasse Fremtiden kræver mere uddannelse Og flere uddannelser Hvor? Hvordan?

3 Ressourceudnyttelse Se VU og Solbakken som en samlet ressource Vi bruger vores faciliteter om dagen – frem til ca. 15.00 Vi mangler faciliteter ZBC mangler en hal Vi kan se hallerne som en samlet ressource: de supplerer hinanden og behøver ikke være ens!

4 Flere uddannelser til Vordingborg Strategiske samarbejder på tværs af institutioner og kommuner? Flere tekniske uddannelser? Sundhedsuddannelser? Innovation og iværksættermiljøer? En forpost til de videregående uddannelser?

5 Vordingborg Udd. Center Vord. Gym og HF ZBC 10-kl. Center ZBC hal Tv2Øst Babette kolleg ie uddannelse idræt uddannelse idræt Idræt/ude ndørs idræt erhverv Centrum – café/erhve rv kultur idræt kultur hotel sk ov Idræt/kult ur udendørs Solbakken Idræt-kultur- uddannelse -erhverv

6 Vordingborg Gymnasium og HF ZBC idræt


Download ppt "Vision for Solbakken 2020 En vision set fra den anden side af Københavnsvej En vision, som ser potentialet i en sammenhæng mellem de to områder: Solbakken."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google