Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tilfredshedsundersøgelse ______________________________________________ Danske Massører og Terapeuter PI-Tour Juni 2010.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tilfredshedsundersøgelse ______________________________________________ Danske Massører og Terapeuter PI-Tour Juni 2010."— Præsentationens transcript:

1 Tilfredshedsundersøgelse ______________________________________________ Danske Massører og Terapeuter PI-Tour Juni 2010

2 Har du tidligere modtaget idrætsmassage? Spørgeskema cykelryttere juni 2010 Der var følgende forklaringer på hvorfor der tidligere har været valgt idrætsmassage: Sport, velvære, ifbm sport og færdselssundhedsskade.

3 Om massagen Hvordan var informationen inden massagen? 11% har gjort opmærksom på at der ikke blev spurgt ind til eventuelle sygdomme, medicinbrug eller andre væsentlige ting. De resterende 89% har ikke besvaret sidespørgsmålet.

4 Om massagen fortsat Hvordan var kontakten under massagen? 15% har besvaret sidespørgsmålet på hvorvidt den enkelte blev informeret omkring massageteknikker, tryk m.m. Fordelingen er således at 4% svarede nej og 11% svarede ja. De resterende 85% har ikke besvaret.

5 Om massagen fortsat Hvordan var helhedsindtrykket af massagen? 15% har svaret ja til sidespørgsmålet vedrørende om den enkelte følte sig i ”gode hænder” og kunne slappe af. Derudover er der en kommentar omkring at massøren var super sød og fik den enkelte til at slappe af. De resterede 85% har ikke besvaret dette sidespørgsmål

6 Om massagen fortsat Hvilken fornemmelse havde du umiddelbart efter massagen?

7 Om massagen fortsat Hvad er dine forventninger til i morgen?

8 Om massagen fortsat Vil du fremover prøve at opsøge en DMT behandler?

9 Om massagen fortsat Skal massage være en fast del af ”pi-tour” fremover?

10 Kommentarer Er der noget der skal ændres i forhold til massage delen? Så mange som muligt, som ønsker massage skal have muligheden. Antal massører og forholdene virker fine. Fin oplevelse – Lette ben. Ok Flere massører – behovet er der. Antal af massører kunne godt være større Måske 15 min. mere I kan ikke gøre for at vi kom senere hjem Der var for kort tid fra ankomst til vi skulle have middag – så få fik glæde af massage Det var super Lidt flere massører ville være lækkert Flere massører. Ellers rigtig godt Flere massører, nødvendigt.

11 Kommentarer, fortsat Øvrige kommentarer. Ideer, ros eller andet: Det var en god oplevelse. Kompetente massører Super godt Meget fint arbejde Massage til alle, men det er jo ikke muligt Det var super Super oplevelse Stor ros – en rigtig oplevelse God kontakt


Download ppt "Tilfredshedsundersøgelse ______________________________________________ Danske Massører og Terapeuter PI-Tour Juni 2010."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google