Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Spørgsmål: Hvordan får man Excel til at regne med "den rigtige værdi" af π, altså svarende til at trykke på π -tasten på lommeregneren? Eksempel: Jeg vil.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Spørgsmål: Hvordan får man Excel til at regne med "den rigtige værdi" af π, altså svarende til at trykke på π -tasten på lommeregneren? Eksempel: Jeg vil."— Præsentationens transcript:

1 Spørgsmål: Hvordan får man Excel til at regne med "den rigtige værdi" af π, altså svarende til at trykke på π -tasten på lommeregneren? Eksempel: Jeg vil gerne bruge en mere nøjagtig værdi af π end 3,14 – hvordan gør jeg det, f.eks. når jeg skal finde omkreds og areal af en cirkel?

2 Pi indtastes som pi() Start med at indtaste teksten i dit regneark: Radius kender du, f.eks. 5, og omkreds og areal skal så beregnes ud fra denne radius.

3 Pi indtastes som pi() Start med at indtaste teksten i dit regneark: Radius kender du, f.eks. 5, og omkreds og areal skal så beregnes ud fra denne radius. Indtast herefter formlen for beregning af omkreds, idet radius står i cellen B3: B3*2*pi()

4 Pi indtastes som pi() Start med at indtaste teksten i dit regneark: Radius kender du, f.eks. 5, og omkreds og areal skal så beregnes ud fra denne radius. Indtast herefter formlen for beregning af omkreds, idet radius står i cellen B3: B3*2*pi(), og tryk Enter

5 Pi indtastes som pi() Start med at indtaste teksten i dit regneark: Radius kender du, f.eks. 5, og omkreds og areal skal så beregnes ud fra denne radius. Indtast herefter formlen for beregning af omkreds, idet radius står i cellen B3: B3*2*pi(), og tryk Enter Gør på samme måde med arealet: B3^2*pi()

6 Pi indtastes som pi() Start med at indtaste teksten i dit regneark: Radius kender du, f.eks. 5, og omkreds og areal skal så beregnes ud fra denne radius. Indtast herefter formlen for beregning af omkreds, idet radius står i cellen B3: B3*2*pi(), og tryk Enter Gør på samme måde med arealet: B3^2*pi(), Og tryk Enter


Download ppt "Spørgsmål: Hvordan får man Excel til at regne med "den rigtige værdi" af π, altså svarende til at trykke på π -tasten på lommeregneren? Eksempel: Jeg vil."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google