Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ledelse på tværs i VEST. Gødstrup - 2017 Nye patienter i akutmodtagelsen Neurologi.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ledelse på tværs i VEST. Gødstrup - 2017 Nye patienter i akutmodtagelsen Neurologi."— Præsentationens transcript:

1 Ledelse på tværs i VEST

2 Gødstrup - 2017 Nye patienter i akutmodtagelsen Neurologi

3 Game Plan (version fra styregruppemøde 28. maj 2014) Ø nsket tilstand Tema: Samarbejde om de neurologiske patienter, når de skal ind via Akut. Udfordringer: Neurologien bekymret for, at Akut ”overtager”, accept af beslutning, mangel på fælles vision, accept fra Akut-personalet (Kan de følge med?), opbygge kompetencerne i Akut Status Dialog startet på AL niveau  Accept af at samarbejde er nødvendig  Visitations-aftaler  Arbejder med personalets forståelse af nødvendige kompetencer Aftalt møde med AL i august Godt og sammenhængende pt. forløb for de neurologiske patienter Godt samarbejde med neurologien Internt i Akut: etablering af team omkring de neurologiske patienter Mål april 2015: Konkrete samarbejdsaftaler (implementeret/bredt ud 2015-2016) Vi skal have kompetencerne

4 4

5 Det skal give mening Tværfagligt samarbejde lykkes simpelthen kun, når det giver mening for alle de involverede. Det fungerer i dag, hvorfor så ikke i Gødstrup ??

6

7 Hovedspørgsmålet er: Hvad er der brug for at gøre ledelsesmæssigt, når der skal optages et nyt speciale i Akutafdelingen, som skal føre til gode og sammenhængende patientforløb?

8

9 Udfordringer Tillidsfuldt ledelsesmæssigt samarbejde med fælles vision i modsætning til silotænkning. Der er brug for aftaler om fælles instrukser. Accept og tryghed for personalet i Akutafdelingen Kompetencer - har akutafdelingen de nødvendige kompetencer? Hvem skal tage sig af hvad? Hvis viljen til samarbejde ikke er der?

10 Team arbejde Vejen til udvikling af teams i modtagelse af den akutte patient

11 Gør det tværfaglige samarbejde konkret og meningsfuldt Jo mere det handler om den konkrete og dramatiske virkelighed, hvor kerneydelsen og gevinsten for borgerne er tydelig, jo bedre fungerer samarbejdet.

12 Vis den gensidige respekt og tillid, som samarbejdet kræver

13 Fortæl om meningen i samarbejdet – igen og igen Succes Fys/ergo Farmakonomer Ortopædi

14 Understøt dialogen og opbygningen af relationer på tværs Den fælles mening i et tværfagligt samarbejde opstår i dialogen om opgaveløsningen – og i de personlige relationer mellem de involverede parter.

15


Download ppt "Ledelse på tværs i VEST. Gødstrup - 2017 Nye patienter i akutmodtagelsen Neurologi."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google