Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T."— Præsentationens transcript:

1 Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T

2 SIG-hjerteinsufficiens formål At højne kvaliteten af sygeplejen til hjerteinsufficienspatienter. At tage aktivt del i at udvikle sygeplejen til hjerteinsufficienspatienter på landsplan. At skabe interesse/ekspertgrupper indenfor sygeplejen til hjerteinsufficienspatienter. At studere, udvikle og udveksle informationer, erfaringer og idéer nationalt og internationalt, som kan forbedre sygeplejen til hjerteinsufficienspatienter.

3 Historie Gruppen startede året med at være 9 medlemmer på vores internatmøde i Odense i januar. To medlemmer forlod gruppen efterfølgende. Begge havde været med i gruppen siden den startede i 2000. Vi fik hurtig 3 nye medlemmer så gruppen er på 10 medlemmer.

4 Gruppens status Gruppen består af 10 medlemmer fordelt udover landet både fra hjertesvigtsklinikker og kardiologiske sengeafdelinger. Repræsenteret er : Aalborg sygehus, Århus sygehus, Århus universitets hospital Skejby, Sygehus Lillebælt Kolding, Sygehus OUH Svendborg (Fåborg), Odense universitets hospital, Gentofte hospital, Amager hospital, Hillerød og Hvidovre hospital.

5 Status Vi har afholdt et internatmøde den 16. og 17. januar 2008 i Odense og et endagsmøde den 22. september i Århus. Vi har nedsat to arbejdsgrupper som har mødtes flere gange i løbet af året.

6 Status Vi har endnu ikke modtaget sponsor støtte for i år. Vi har forsøgt at mødes med vores sponsor fra sidste år dog uden held. Vi håber på at kunne indgå en ny sponsoraftale med et nyt firma på 25.000 kr. Der er en mundtlig aftale og vi forventer at den skriftlige aftale underskrives en af de kommende dage.

7 Status over medlemmernes andre poster Inge Schjødt er formand for den sygeplejefaglige del af NIP hjerteinsufficiens. Hanne Rasmussen er medlem af bestyrelsen for netværk af hjertesvigtklinikker. Pia Svare er medlem af styregruppen for hjertenet.øst. Vivi Nielsen er medlem af CCNAP (Council on cardiovascular nursing and allied professions).

8 Opfølgning på planlagte aktiviteter i 2008 Udarbejde et kursus for erfarne sygeplejersker som arbejder på hjertesvigtsklinikker/sengeafdelinger med patienter med hjerteinsufficiens. Opdatere vores hjemmeside samt vores litteraturliste. To indlæg til FS K&T medlemsblad. Producere pjece/materiale om et emne/symptom som er relevant for patienter med hjerteinsufficiens/sygeplejersken. Planlægge session på landskurset 2008.

9 Møde aktiviteter for 2009 Hjerteinsufficienskursus den 6.-8. januar i Hillerød. Endagsmøde den 24. marts i Odense. Internatmøde i september (datoen er ikke fastlagt endnu). Landskurset.

10 Planlagte aktiviteter i 2009 Udarbejde endnu et kursus for erfarne sygeplejersker som arbejder på hjertesvigtsklinikker/sengeafdelinger med patienter med hjerteinsufficiens. Arbejde videre på træthed hos patienter med hjerteinsufficiens. Hensigten med vores arbejde vil være at tilvejebringe den viden, der eksisterer vedr. træthed ved hjerteinsufficiens ud fra et sygeplejefagligt perspektiv og ud fra et patientperspektiv.

11 Visioner At udbrede kendskabet til SIG hjerteinsufficiens og vores aktiviteter.


Download ppt "Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google