Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder og objekter 1.Højreklik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder og objekter 1.Højreklik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved."— Præsentationens transcript:

1 Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder og objekter 1.Højreklik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer på skærmen 3. Vælg “OK” Spil til www.kebmin.dk Eller app Vi tilbyder sparring og fagligt input fra start til slut

2 Brødtekst i forskellige niveauer For at skifte mellem de forskellige niveauer brug ’Forøge/Formindske indryk’ Tekst i sidefod og dato 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv titel på præsentation og afdelingsnavn ind i tekstfeltet MED STORE BOGSTAVER og indfør ønsket dato i datofelt 4. Tryk ’anvend på alle’

3 Brødtekst i forskellige niveauer For at skifte mellem de forskellige niveauer brug ’Forøge/Formindske indryk’ Tekst i sidefod og dato 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv titel på præsentation og afdelingsnavn ind i tekstfeltet MED STORE BOGSTAVER og indfør ønsket dato i datofelt 4. Tryk ’anvend på alle’ Thomas Tae Yang Jørgensen cand.it fra ITU i 2008 fra linjen Design, Kommunikation og Medier. Skrev speciale i computerspil. It-ansvarlig i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet siden 2009. Har ansvaret for den daglige drift, leverandørstyring og udviklingen af ministeriets it-setup. Del af kommunikationsenheden i ministeriet, der også omfatter presse, intern kommunikation, taleskriver og kommunikation til borgerne.

4 Brødtekst i forskellige niveauer For at skifte mellem de forskellige niveauer brug ’Forøge/Formindske indryk’ Tekst i sidefod og dato 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv titel på præsentation og afdelingsnavn ind i tekstfeltet MED STORE BOGSTAVER og indfør ønsket dato i datofelt 4. Tryk ’anvend på alle’ Klima-, Energi- og Bygningsministeriets baggrund Ministeriet beskæftiger sig med den nationale og internationale klimaindsats, energiområdet, nationale geologiske undersøgelser for Danmark og Grønland og meteorologi samt bygningsområdet. Ministeriet består af et departement, De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS), Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Energistyrelsen, Bygningsstyrelsen, Energiklagenævnet, Energitilsynet, Energinet.dk og Nordsøfonden.

5 Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder og objekter 1.Højreklik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer på skærmen 3. Vælg “OK” Ideer til spil eller koncepter Målgruppe: Børn Titel: Klimaby Indhold: Ved at vælge de klimarigtige alternativer vil det gå godt for byen, omvendt vil byen fx opleve oversvømmelser, hvis klimaet ikke prioriteres

6 Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder og objekter 1.Højreklik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer på skærmen 3. Vælg “OK” Ideer til spil eller koncepter Målgruppe: Teenagere Titel: Energibyen Indhold: Spilleren skal styre de forskellige energikilder (fx vindmøller og solenergi) til gavn for byen. (et Sims- lignende spil med fokus på energi)

7 Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder og objekter 1.Højreklik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer på skærmen 3. Vælg “OK” Ideer til spil eller koncepter Målgruppe: Kostinteresserede Titel: Kost og CO-2-måler Indhold: Udarbejde en app, der kan skanne fødevarer. Brugeren vil få oplysninger om både fødevareindhold og CO-2- aftrykket (hvor meget CO-2 er forbrugt til produktionen)

8 Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder og objekter 1.Højreklik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer på skærmen 3. Vælg “OK” Interesseret i et samarbejde? Kontakt os på: it@kebmin.dk eller 50 87 48 83


Download ppt "Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder og objekter 1.Højreklik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google