Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Do Artifacts have Politics?. Hvor arrangementet eller designet af et artefakt, har en politisk påvirkning på samfundet. Hvor Artefaktet bogstaveligt talt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Do Artifacts have Politics?. Hvor arrangementet eller designet af et artefakt, har en politisk påvirkning på samfundet. Hvor Artefaktet bogstaveligt talt."— Præsentationens transcript:

1 Do Artifacts have Politics?

2 Hvor arrangementet eller designet af et artefakt, har en politisk påvirkning på samfundet. Hvor Artefaktet bogstaveligt talt er en politisk teknologi – artefakter som er afhængige af, eller er stærkt kompatible med bestemte politiske forhold.

3 ”Mediet har omdannet samfundets sanseliv, netop fordi det er en udvidelse af vores sanseliv” McLuhan

4 Antromorph

5 Do Artifacts have Politics? Hvor arrangementet eller designet af et artefakt, har en politisk påvirkning på samfundet. Hvor Artefaktet bogstaveligt talt er en politisk teknologi – artefakter som er afhængige af, eller er stærkt kompatible med bestemte politiske forhold.

6 Artefakter bygger på tidligere introduceret artefakter og bliver mere og mere fragmenteret og specialiseret

7

8

9 Future Korea?

10 McLuhan: Mediet er budskabet! Winner: Indholdet er vigtigt!


Download ppt "Do Artifacts have Politics?. Hvor arrangementet eller designet af et artefakt, har en politisk påvirkning på samfundet. Hvor Artefaktet bogstaveligt talt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google