Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

2007. Kort introduktion til Universitarium Universitarium er Aalborg Universitets sommerudstilling (juli og august) om naturvidenskab og teknik. Det primære.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "2007. Kort introduktion til Universitarium Universitarium er Aalborg Universitets sommerudstilling (juli og august) om naturvidenskab og teknik. Det primære."— Præsentationens transcript:

1 2007

2 Kort introduktion til Universitarium Universitarium er Aalborg Universitets sommerudstilling (juli og august) om naturvidenskab og teknik. Det primære formål med Universitarium er at skabe interesse for naturvidenskab og teknik allerede på pregymnasialt niveau. Udstillingen er åben for alle og der er ingen entre. Udstillingen er centralt placeret i Studenterhuset på Gammeltorv i Aalborg. Universitarium er indskrevet i Universitets udviklingskontrakt med Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. Formidlingen er baseret på studerende, der ansættes som piloter www.universitarium.dk

3 Kort introduktion til Universitarium (fortsat) Opstillingerne skal give en naturvidenskabelig og teknisk forståelse og interesse Alle opstillinger skal så vidt muligt være interaktive. Opstillinger skal være umiddelbart tilgængelige. Opstillinger skal give ”aha oplevelser” Opstillingerne skal præsenteres på et niveau der svarer til den primære målgruppe Universitarium har IKKE som formål at formidle forskningsresultater eller reklamere for produkter.

4 Kort introduktion til Universitarium (fortsat) Udstillingerne i Universitarium er bygget op over årets tema 2003: Spredt fægtning ( 8000 besøgende) 2004: Til vands til lands og i luften (10000 besøgende) 2005: Mellem himmel og jord (14000 besøgende) 2006: Hokus, fokus, LYS (9000 besøgende)

5 2007 Fra mig til dig Kommunikation

6 Tema: KOMMUNIKATION Forslag til opstillinger ARBJDSTITEL: Forslaget er stillet af gruppe:Kontaktperson: TEKNISK EMNEKATEGORI: UDSTILLINGSKATEGORI: Grundbegreb:Ny teknologi:Applikation:Konkurrence: Andet: SÆRLIGE MÅLGRUPPER: Alle:Piger:Mindre børn: Pregymnasiale børn: Andet: SKØNNET TIMEFORBRUG TIL UDVIKLING: BUDSKABET: BESKRIVELSE AF OPSTILLINGEN: BESKIVELSE AF INTERAKTIVITET:


Download ppt "2007. Kort introduktion til Universitarium Universitarium er Aalborg Universitets sommerudstilling (juli og august) om naturvidenskab og teknik. Det primære."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google