Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Netværk, fødevarer og international turisme 1. Fra oplagt ide til praktisk realisering 2. Forskningsdesign og status Professor Henrik Halkier

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Netværk, fødevarer og international turisme 1. Fra oplagt ide til praktisk realisering 2. Forskningsdesign og status Professor Henrik Halkier"— Præsentationens transcript:

1 Netværk, fødevarer og international turisme 1. Fra oplagt ide til praktisk realisering 2. Forskningsdesign og status Professor Henrik Halkier halkier@ihis.aau.dk

2 Henrik Halkier, halkier@ihis.aau.dk Fra oplagt ide til praktisk realisering Fra nærliggende synergier …  Turister spiser under alle omstændigheder  Madoplevelser øger destinationens tiltrækningskraft  Lokal mad har en eksotisk kvalitet  Styrker lokal fødevareproduktion direkte/inderekte … til international madoplevelses produktionskæde  Regionale madoplevelser skal produceres  Regionale madoplevelser skal gøres tilgængelige for turister  Regionale madoplevelser skal kommunikeres til turister  Regionale madoplevelser skal efterspørges af turister

3 Henrik Halkier, halkier@ihis.aau.dk ANALYTISK RAMME for international madoplevelses produktionskæde F T F F T T RDA DMO INTER/NATIONAL CONTEXT Exchange to be increased

4 Henrik Halkier, halkier@ihis.aau.dk UNDERSØGELSESDESIGN og STATUS North Jutland Fokus på  Lokal og/eller kvalitetsmad  Købedygtige gæster  Sæsonudvidelse Interviews  Fødevareproducenter  Restauranter mv.  Lokale/regionale aktører DMOs fødevarenetværk


Download ppt "Netværk, fødevarer og international turisme 1. Fra oplagt ide til praktisk realisering 2. Forskningsdesign og status Professor Henrik Halkier"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google