Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Anvendelsen af IT i sundhedssektoren er stadig baseret på et paradigme fra dengang da tastatur-indtastning af data til forskellige systemer til forskellige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Anvendelsen af IT i sundhedssektoren er stadig baseret på et paradigme fra dengang da tastatur-indtastning af data til forskellige systemer til forskellige."— Præsentationens transcript:

1

2 Anvendelsen af IT i sundhedssektoren er stadig baseret på et paradigme fra dengang da tastatur-indtastning af data til forskellige systemer til forskellige formål og andres anvendelse ikke var noget problem da:

3 Det var en mindre del af arbejdet Data blev ikke anvendt Tid var ikke et problem Der var hænder nok Kognitiv belastning af personalet var overskueligt Viden var af livslang holdbarhed Professionelle roller veldefinerede Etiske fordringer ukomplicerede Lovgivning simpel Sundhedsfaglighed baseret på anekdoter Specialiseringen bred Medicin uskadelig Røntgenbilleder lavet med sølvemulsion Patienternes forventninger moderate Politikerne uinteresserede Patientforeninger ikke eksisterende Faglige sammenslutninger væsentligst til sociale formål Tværfaglig informationsudveksling problemfri Kvalitetssikring ustruktureret Certificering for luftfartspersonale Praksis uafhængig af management teorier Administration de-koblet fra klinisk praksis gdfgdgdgd. dgdgdfgd. dfgdgdgd. dgdgdgd. dgdgdfgd. dgdgdgdg. dgdgdgd. ggdgdggfg.


Download ppt "Anvendelsen af IT i sundhedssektoren er stadig baseret på et paradigme fra dengang da tastatur-indtastning af data til forskellige systemer til forskellige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google