Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Men vi kan godt gøre en forskel.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Men vi kan godt gøre en forskel."— Præsentationens transcript:

1 Men vi kan godt gøre en forskel.
Bæredygtigt forbrug Det vi forbruger og producerer er knyttet til de miljøproblemer vi har i dag. Men vi kan godt gøre en forskel.

2 Hvad gør vi? Vi forurener naturen.
Vi lader landmænd sprøjte med giftige gasser ved ikke at købe økologisk. Vi smider vores affald alle steder. Vi genbruger ikke alt det vi kan genbruge. Vi har et alt for højt forbrug af el, vand og varme og det er med til at forurene luften.

3 Hvad kan vi gøre? Vi skal blive bedre til at smide vores affald i de rigtige containere. Vi skal stoppe med at smide vores affald på gaden. Vi skal blive bedre til at genbruge de rigtige ting. Vi skal sparer mere på vores el, vand og varme. Vi skal købe mere økologisk. - Hvis alle gjorde det, ville Danmark være et bæredygtigt land. Det er det bestemt ikke nu.

4 Info Danmark er på en tredjeplads i verden, når det gælder CO2-udslip pr. indbygger. Hvis hvert menneske gjorde sit her i Danmark for at hjælpe, ville landet nemt kunne blive bæredygtigt. Problemet er bare, at for mange mennesker ikke forstår hvor alvorligt det her er og bliver.


Download ppt "Men vi kan godt gøre en forskel."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google