Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skateboarder i Århus gennem 23 år. Projektleder på Underground

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skateboarder i Århus gennem 23 år. Projektleder på Underground"— Præsentationens transcript:

1 Skateboarder i Århus gennem 23 år. Projektleder på Underground
Kim Stær Skateboarder i Århus gennem 23 år. Projektleder på Underground

2 UNDERGROUND Den selvorganiserede idræt Street-aktiviteter Underground skal styrke organiseringen Egne initiativer Dialog med kommunale instanser Eksperimenteres med foreningsbegrebet

3 Skateboarding Aarhus skate scene Godt organiseret Base på skaterbane men bruger byens arkitektur til deres aktivitet. Laver mange events, især konkurrencer har bl.a. arrangeret DM i skateboarding Støttes primært i forhold til facilitet og organisering Kommerciel kultur

4 Lille trappe med stålbelagt betonkant
Både trappen og kanten kan benyttes af skatere, Bmx´ere og inliners. Afvandingskanal med betonskråninger Klassisk skateboard forhindring, hvor de skrå vægge kan benyttes af skate og bmx´ere.

5 Kældernedgang i metal placeret op af en væg
Kan benyttes af skatere, bmx´ere, inlinere og parkour, som et springbræt til væggen. ”Hul i fortovet” Benyttes til at springe over af BMX´ere, skatere & inliners.

6 Betonskulptur med betonkanter
Benyttes primært af skatere. Hoppe op/ned. Slide/grinde kanten. Betonplateau med metalkantning Benyttes af skatere, BMX´ere og inlinere. Hoppe op på, balancetricks, slide/grinde på kanten.

7 Bøjet/skråtstillet pullert
Benyttes af skatere, Bmx´ere til inlinere at lave tricks opad og udover. Trappe med granitunderlag Benyttes af skatere, parkour, Bmx´ere og inlinere. Til at hoppe ned af/opad.

8 Granitbænke Benyttes af skatere, inlinere, BMX´ere og folk der skal hvile benene. Disse kan bruges til at slide/grinde. Nedkørsel og kloak der skaber afsæt. Californisk ”curbcut” bruges, som hop af skatere.

9 Nedkørsel med stejle skråninger i siden.
Skatere og inlinere. Disse elementer bruges til at vende på, samt at lave slide/grind tricks på kanten.

10 Metalgelændere Disse gelændere bruges af skatere, inlinere og til dels parkour. Balance tricks. Stejle skråninger med trin. Skatere, inlinere og bmx. Skråningen kan bruges til tricks, trappen til grind/slide tricks.

11 Spot i Århus med flere af de viste elementer
Spot opstået af sig selv

12 SKT. ANNAGADE SKOLE SKATEBOARD areal i Århus Centrum for streetmiljø i Århus Streetfodbold, Streetbasket, Parkour, BMX og skateboarding.

13

14 Jarmers Plads København
Opført i 1997 Ikke tænkt, som et skatespot fra begyndelsen

15

16

17

18


Download ppt "Skateboarder i Århus gennem 23 år. Projektleder på Underground"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google