Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin på Læssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse. Projektet er lavet i samarbejde med Århus.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin på Læssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse. Projektet er lavet i samarbejde med Århus."— Præsentationens transcript:

1 Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin på Læssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse. Projektet er lavet i samarbejde med Århus Skolevæsen, Videnscenter for Integration og Sprogstøtte i Århus, Århus Produktions-skole, Aarhus tekniske skole og Ministeriet for flygtninge, indvandrere og integration.

2 Tid til at tage en uddannelse!

3 Næsten alle går i skole i mindst 12 år Folkeskole/grundskole
Uddannelse i Danmark Næsten alle går i skole i mindst 12 år Folkeskole/grundskole Ungdomsuddannelse

4 Hvorfor tage en uddannelse?

5 Fordi du får: Et job du gerne vil have Et bedre arbejde En bedre løn
Mulighed for at forsørge dig selv Et bedre liv

6 Start på noget og gennemfør det!
Rigtigt mange unge falder fra en ungdomsuddannelse/grundforløb på EUD Med dette projekt får du mere tid til at tænke dig om og afprøve, hvad der er bedst for dig Sammen med dine forældre kan du beslutte hvilken uddannelse, du skal tage

7 Vil du gerne være: Vagtmand Tandtekniker Butiksassistent Kok Tømrer
Smed Social- og Sundhedshjælper Eller har du et andet ønske til din fremtidige uddannelse?

8 Så kan dette projekt måske hjælpe dig?
Læssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og ungdomsuddannelserne har indledt et samarbejde Vi ønsker, at give dig mere tid til at forberede dig på at tage en ungdomsuddannelse Du skal selvfølgelig være den der gør arbejdet!

9 På en produktionsskole arbejder du med hænderne og med hovedet
På en produktionsskole arbejder du med hænderne og med hovedet. Du sælger til rigtige kunder, mens du lærer at arbejde indenfor de forskellige fagområder.

10

11 Hvorfor gå et år på produktionsskole?
Brug for ekstra tid til at forberede dig Bedre mulighed for at fuldføre en uddannelse Prøve at komme i praktik på en rigtig arbejdsplads Prøve en eller flere ungdomsuddannelser inden du starter

12 En uddannelse over tre trin

13 Trin 1: 10. klasse på Læssøesgades Skole med eller uden afgangsprøve

14 Trin 2: Et år på Århus Produktionsskole med dansk, matematik, samfundsfag som prøvefag – værkstedsundervisning, praktik og kombinationsforløb

15 Trin 3: Start på en ungdomsuddannelse f
Trin 3: Start på en ungdomsuddannelse f.eks teknisk skole, Social- og Sundhedsskolen, Skolen for Klinikassistenter m.v

16 Din Fremtid Når du har gennemgået de 3 trin og bestået din ungdomsuddannelse, er du godt på vej til at få et arbejde og forsørge dig selv.

17 Hvordan tilmelder du dig
Tal med din lærer eller UU-vejleder på den skole du er på eller find din UU-vejleder på:


Download ppt "Et målrettet uddannelsesforløb i 3 trin på Læssøesgades Skole, Århus Produktionsskole og en ungdomsuddannelse. Projektet er lavet i samarbejde med Århus."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google