Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Matematik i 4 klasse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Matematik i 4 klasse."— Præsentationens transcript:

1 Matematik i 4 klasse

2 - Eks. på nye matematikområder
Matematik i 4 klasse - Eks. på nye matematikområder Division Eks. 36 : 6 = 6 Vi har arbejdet med det i 3 kl. som regnehistorier, men vi skal nu arbejde med større stykker og skrive dem matematisk korrekt op. Vinkler Rette- (90°), stumpe- (+ 90°), og spidse vinkler(- 90°). Dette er et relativt nyt område for de fleste elever i 4 kl. Vi skal forsøge at arbejde med emnet og finde ud af hvad vi kan bruge det til i vores hverdag. Sikkerhed i alle tabellerne Eleverne er efterhånden stærke i 1-5- og 10-tabellen. Vi skal, når året er omme være rigtig gode til alle tabellerne. Regneark (Excel) Endnu et meget nyt område for de fleste elever i 4 kl. Vi skal arbejde med den mest simple brug af regneark.

3 Matematik i 4 klasse Nye tiltag
Eleverne skal til at arbejde i kladdehæfte! Det betyder at de i år vil have en grundbog med opgaver i. De opgaver skal så løses og skrives ned i kladdehæftet. Det kan være ret svært at arbejde på denne måde, da eleverne nu selv skal til at strukturere deres arbejde. Derfor er det en stor hjælp, hvis i som forældre, kan hjælpe jeres børn med netop dét, når i hjælper dem med lektierne. I må meget gerne være opmærksomme på, at jeres børn får formuleret problemstillingerne både verbalt men også skriftligt i hæftet. Og så skal de være meget grundige med ordenen i hæftet – ingen sjusk.

4 Matematik i 4 klasse Vi fortsætter med:
Matematikkassen var et stort hit sidste år. Derfor fortsætter vi med den igen i år. Dog med visse ændringer. Indholdet er blevet justeret efter årets emner ligesom nogle af ”hittene” forbliver i kassen. Af nye tiltag kan nævnes: - Diverse kortspil som ”Halv tolv”, og ”Blackjack” (Generel talforståelse) - Vendespil med tabellerne 6,7,8 og 9. (Tabeltræning) - Sudoku (Generel talforståelse og systematisk fremgang i løsning af matematiske problemstillinger ) - Sænkeslagskib (Introduktion til arbejde med koordinatsystem)


Download ppt "Matematik i 4 klasse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google