Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. I denne studieretning.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. I denne studieretning."— Præsentationens transcript:

1

2 På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. I denne studieretning er det oplagt at arbejde med det internationale aspekt i såvel samfundsfag, historie og religion som de forskellige sprogfag (engelsk, tysk og fransk), I denne studieretning er det oplagt at arbejde med det internationale aspekt i såvel samfundsfag, historie og religion som de forskellige sprogfag (engelsk, tysk og fransk), mens det er en lidt større udfordring at få integreret dansk og matematik, hvilket det dog lykkes i forbindelse med studierejsen i 2.g. mens det er en lidt større udfordring at få integreret dansk og matematik, hvilket det dog lykkes i forbindelse med studierejsen i 2.g. I 3.g kommer desuden studieretningens 3.fag, design, til, hvilket skaber yderligere grobund og muligheder for et internationalt perspektiv. I 3.g kommer desuden studieretningens 3.fag, design, til, hvilket skaber yderligere grobund og muligheder for et internationalt perspektiv.

3 Arbejdet med internationalisering kan både foregå indenfor og uden for Danmark, men i 2.g er det især studierejsen, der er koblet til AT7, hvor det internationale er i fokus. Arbejdet med internationalisering kan både foregå indenfor og uden for Danmark, men i 2.g er det især studierejsen, der er koblet til AT7, hvor det internationale er i fokus. Rejsemålet er Portugal, og undersøgelsesområdet er Lissabons identitet, og på hvilken måde byen er præget af sin historie, fra opdagelsesrejser og jordskælv til nu som moderne EU-hovedstad. Rejsemålet er Portugal, og undersøgelsesområdet er Lissabons identitet, og på hvilken måde byen er præget af sin historie, fra opdagelsesrejser og jordskælv til nu som moderne EU-hovedstad. Da de deltagende fag er dansk, matematik (og design), vil vi arbejde med tekster i bred forstand (altså ikke kun skønlitterære tekster,men også billeder og arkitektur). Da de deltagende fag er dansk, matematik (og design), vil vi arbejde med tekster i bred forstand (altså ikke kun skønlitterære tekster,men også billeder og arkitektur). I forbindelse med AT7 er faget religion med, og det vil derfor være oplagt også at inddrage den katolske kirke og katolicismens betydning for dette sydeuropæiske land. I forbindelse med AT7 er faget religion med, og det vil derfor være oplagt også at inddrage den katolske kirke og katolicismens betydning for dette sydeuropæiske land. Produktkravet for AT7 er et formidlingsprojekt, hvor man i et ”avisformat” (reportager, nyhedsartikler, features) formidler resultaterne af studierejsens undersøgelser. Produktkravet for AT7 er et formidlingsprojekt, hvor man i et ”avisformat” (reportager, nyhedsartikler, features) formidler resultaterne af studierejsens undersøgelser.

4 Et andet planlagt internationalt samarbejde i 2.g er en ekskursion til Lund, Et andet planlagt internationalt samarbejde i 2.g er en ekskursion til Lund, med de deltagende fag: Dansk, engelsk og historie med de deltagende fag: Dansk, engelsk og historie med det primære formål at etablere et netværk med et nabogymnasium i Øresundsregionen. med det primære formål at etablere et netværk med et nabogymnasium i Øresundsregionen. Teamkoordinatorerne i 2.j: Jesper Thrane og Marie Brask Teamkoordinatorerne i 2.j: Jesper Thrane og Marie Brask


Download ppt "På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. På CG er internationalisering et fokusområde på alle studieretninger. I denne studieretning."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google