Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Adorno & Horkheimer på MySpace. Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Adorno & Horkheimer på MySpace. Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for."— Præsentationens transcript:

1 Adorno & Horkheimer på MySpace

2 Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for rammerne af en tjeneste som MySpace? Diskussion Eksamens-struktur

3 Hvem er Drama! Helt overordnet: BOOKING OG DJ DUO BESTÅENDE AF THOMMY OG KIM L.A.S., DER IGENNEM DE SIDSTE 5 ÅR HAR SAMLET PJALTERNE OG SERVERET EN GENREBLANDING TIL KØBENHAVNERNE AF MÆRKVÆRDIG DANSE-MUSIK, UFORUDSIGELIG HEROIN- POP, CABARET, ROYAL PUNK, ROCK OG TECHNO.

4 - Hvad bruger de MySpace til? 1. reklame/promovering af arrangementer 2. privat: kontakt til folk, som man kender (personligt eller gennem MySpace) 3. surfe rundt og tjekke andre folks profiler (bands, djs, partypeople)

5 - Og hvordan? push pull

6 - Og hvordan? Kvalitet frem for kvantitet! ”DENY er den fedeste følelse” ”går ikke ud på, at så mange som muligt skal forstå ens budskab”

7

8 Kan man differentiere sig? Ja (Baym) Nej (A & H)

9 Diskussion 1 2 3


Download ppt "Adorno & Horkheimer på MySpace. Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google