Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Organisering af uddannelsesopgaven

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Organisering af uddannelsesopgaven"— Præsentationens transcript:

1 Organisering af uddannelsesopgaven i Aarhus Kommune MSO på professionsbachelorområdet

2 Organisering af uddannelsesopgaven
Klyngefunktion: 3 uddannnelsesansvarlige for professionsbachelorstuderende fælles for de 9 områder. Reference til samme områdechef, der således er klyngeansvarlig for området.

3 Implementering af Uddannelsesstrategien
Kvalitetsaftale for kliniske vejledere og undervisere Etablering af studieunits

4 Implementering af Uddannelsesstrategien
Kvalitetsaftale: beskrivelse af rammer i forhold til klinisk vejledning/undervisning af sygepleje-, ergo- og fysioterapeutstuderende Kommissorium (uddannelsesudvalget) Gruppen: Ledelsesrepræsentanter, TR, klinisk vejleder/underviser, uddannelsesansvarlige.

5 Organisering af uddannelsesopgaven
Kvalitetsaftalen (vedtaget i HMU) En studerende udløser vejledende ti kliniske vejledningstimer om ugen. Dækker forberedelse og planlægning før, under og efter de studerende er i klinik. Derudover beregnes vejledende 20 timer om året til samarbejde med relevante uddannelsesinstitutioner samt faglige og tværfaglige netværksmøder.

6 Implementering af Uddannelsesstrategien
Kvalitetsaftalen fortsat.. Nye jobprofiler En del af et job man søger og ansættes til. Tilbud om en fuld diplomuddannelse KVU’erne tilrettelægger selv arbejdet i de perioder, hvor der er studerende Vedligeholde og udvikle kliniske kompetencer

7 Samarbejde UAP og KVU Kvalitetsmøder (drøfte, evaluere og udvikle det enkelte steds læringsmiljø og rammer for uddannelsesopgaven) Temadage for kliniske vejledere/undervisere Projekter (studieunits, aktionslæring omkring færdighedsmodellen) Faglig vejledning/supervision Netværksmøder med SIA

8 Organisering af uddannelsesopgaven
Tendenser/opmærksomhedspunkter: Specialisering (klynge) kvalificerer og giver gode betingelser for udvikling Dygtige og motiverede kliniske vejledere. (kvalificering og udvikling) Spirende samarbejde mellem kliniske vejledere og undervisere (IPLS*) Øget samarbejde mellem AUH og primær. (tværsektorielle studieforløb)(Inter-tvær-forløb) Øget samarbejde mellem Aarhus Kommune og andre kommuner Samarbejde med uddannelsesinstitutionerne *Interprofessionelt læring og samarbejde. (Man lærer af hinanden, med hinanden og om hinanden)


Download ppt "Organisering af uddannelsesopgaven"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google