Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Charlotte, Patricia, Ricka og Mads H.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Charlotte, Patricia, Ricka og Mads H."— Præsentationens transcript:

1 Charlotte, Patricia, Ricka og Mads H.
Ramadan Ekspres Funktionsanalyse

2 Resume Sharif Afrika Kultur Hjem til ramadan Fadhila Køretur Røvere
Død

3 Tekstens temaer Kulturforskelle Religion Islam Revolution
Spørgsmål til religionen Svinekød Alkohol Bøn Ramadan

4 Tekstens konstruktion
Afrika Tanzania Mellemøsten Sharif (jeg-fortæller) Sharif er en ung, meget rettroende muslim, der ofte ser ned på de muslimer der ikke lever op til hvad Koranen siger. Mener at familie er vigtig.

5 Tekstens konstruktion
Christian er en dansker, der gik i skole med Sharif. Han flyttede til Danmark i nogle år, men er nu vendt tilbage og har startet et diskotek. Han er en modsætning til Sharif. Qasim er Sharifs halvfætter, et sidespring fra onkelen. Qasim er ikke meget rettroende og ønsker at prøve grænser af.

6 Tekstens holdning Tekstens ydre holdning er at man føler igennem Sharif at Islam er den ”rigtige” religion og at dem som ikke lever helt op til denne eller slet ikke har denne religion er syndere. Teksten indre holdning føler vi ikke stemmer over ens med den ydre, da man ikke får den opfattelse fra forfatteren at der er noget galt med andre religioner.

7 Placering af værket Novellen meget aktuel, og nutidig, idet den omhandler globaliseringen og mødet mellem kulturer. Historien er den del af novellesamlingen ”Revolution” som blev skrevet i 2009 af Jakob Ejersbo.


Download ppt "Charlotte, Patricia, Ricka og Mads H."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google