Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

TRÆNER VI ”RIGTIGT”? ”Har vi en høj kvalitet og kompetence i arbejdet med at udvikle spillerne?” Oplæg, spørgsmål og debat!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "TRÆNER VI ”RIGTIGT”? ”Har vi en høj kvalitet og kompetence i arbejdet med at udvikle spillerne?” Oplæg, spørgsmål og debat!"— Præsentationens transcript:

1 TRÆNER VI ”RIGTIGT”? ”Har vi en høj kvalitet og kompetence i arbejdet med at udvikle spillerne?” Oplæg, spørgsmål og debat!

2 TALENT Personlige egenskaber, Målrettet + Motiveret Personlige egenskaber, Målrettet + Motiveret Opfatter ikke barrierer som andet end udfordringer Opfatter ikke barrierer som andet end udfordringer Læringsstrategi; individuel og effektiv Læringsstrategi; individuel og effektiv Positiv tænkende – ser muligheder/løsninger Positiv tænkende – ser muligheder/løsninger Visualisering og indre dialog Visualisering og indre dialog Evnen til at adaptere til højere niveau Evnen til at adaptere til højere niveau

3 BASICS Basale færdigheder der danner grundlag for muligheden for videre udvikling: Basale færdigheder der danner grundlag for muligheden for videre udvikling: 1. Balance 1. Balance 2. Tyngdepunkt 2. Tyngdepunkt 3. Forflytninger 3. Forflytninger 4. Træfpunkt 4. Træfpunkt 5. Slagteknik 5. Slagteknik 6. Vekslinger 6. Vekslinger 7. Genere + håndtere skru 7. Genere + håndtere skru 8. Rytme/timing 8. Rytme/timing 9. Batfatning 9. Batfatning

4 INT. UNGDOM Vores bedste spillere og folk omkring dem skal tænke 99,9 % internationalt! Vores bedste spillere og folk omkring dem skal tænke 99,9 % internationalt! Basale færdigheder er vigtige i hele ungdomstiden Basale færdigheder er vigtige i hele ungdomstiden Udvikling af kamprelaterede færdigheder Udvikling af kamprelaterede færdigheder Udvikling af spilsystem der er individuelt tilpasset i fht. Spidskompetencer Udvikling af spilsystem der er individuelt tilpasset i fht. Spidskompetencer Kunne vinde bolden enkelt og være svær at vinde bolden imod Kunne vinde bolden enkelt og være svær at vinde bolden imod Evnen til at tage gode beslutninger! Evnen til at tage gode beslutninger!

5 TRÆNING Træning handler om at blive bedre, ikke om at spille godt Træning handler om at blive bedre, ikke om at spille godt Udfordringerne skal tilpasses færdighederne Udfordringerne skal tilpasses færdighederne I sidste ende skal god træning føre til bedre resultater I sidste ende skal god træning føre til bedre resultater Træning kan være kort- eller langsigtet Træning kan være kort- eller langsigtet Der er 4 parametre – Teknisk, mentalt, taktisk og fysisk Der er 4 parametre – Teknisk, mentalt, taktisk og fysisk Udvikling og forandring Udvikling og forandring Kvalitet og kvantitet Kvalitet og kvantitet Jo større forståelse, jo større mulighed for kvalitet Jo større forståelse, jo større mulighed for kvalitet Kobling mellem træning og kamp er essentiel Kobling mellem træning og kamp er essentiel ”Man kan træne skud 6 timer om dagen, men træner man med forkert teknik bliver man kun god til at skyde forkert” (M. Jordan) ”Man kan træne skud 6 timer om dagen, men træner man med forkert teknik bliver man kun god til at skyde forkert” (M. Jordan)

6 UDFORDRINGER Vi vil udvikle intelligente spillere der er målrettede og motiverede Vi vil udvikle intelligente spillere der er målrettede og motiverede Vi vil udvikle spillernes forståelse af såvel bordtennis som sig selv Vi vil udvikle spillernes forståelse af såvel bordtennis som sig selv Vi vil skabe resultater gennem en kultur med udviklings-fokus og forståelse Vi vil skabe resultater gennem en kultur med udviklings-fokus og forståelse Vi vil udvikle en positiv kultur hvor man altid ser muligheder og løsninger, samt tror på egne evner Vi vil udvikle en positiv kultur hvor man altid ser muligheder og løsninger, samt tror på egne evner Vi vil stræbe efter at optimere kvalitet og kompetence i alt hvad vi foretager os Vi vil stræbe efter at optimere kvalitet og kompetence i alt hvad vi foretager os


Download ppt "TRÆNER VI ”RIGTIGT”? ”Har vi en høj kvalitet og kompetence i arbejdet med at udvikle spillerne?” Oplæg, spørgsmål og debat!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google