Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Træning - Patching forberedelse

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Træning - Patching forberedelse"— Præsentationens transcript:

1 Træning - Patching forberedelse

2 Indledende forberedelse før Patching
Uafhængige LifeWave Distributører Uafhængige LifeWave Distributører Indledende forberedelse før Patching Aftal/find ud af antal gæster der skal inviteres ud fra: - at der er tid til hver enkelt gæst - fremme et roligt, behageligt og afslappende oplevelse for alle (Hvis du får hjælp af din upline er det vigtigt, at informere om gæsternes sygdomshistorier inden mødet). Undersøg gæsternes skavanker/sygdomme inden mødet! - gå ind på Zimpal Skandinavisk LifeWave Team, så du er velforberedte til mødet og kan give de inviterede en positiv, optimal oplevelse.

3 I ’luppen’ på Zimpal Udfordringen er f.eks. hovedpine
Uafhængige LifeWave Distributører I ’luppen’ på Zimpal Udfordringen er f.eks. hovedpine - gå ind på Team Zimpal. - søg altid først under forstørrelsesglasset/luppen. - ved intet resultat: Spørg i åbent forum/kollegaer. - udvælg et eksempel og find/gennemgå punkterne på helkropsbilledet: (Kan købes for $6 i din webshop)

4 Uafhængige LifeWave Distributører Ved mødets start ……… Spørg/check hvornår gæsterne sidst har drukket vand ? Sørg for at der altid er rigeligt med vand under mødet. Sørg for at alle har slukket deres mobiltelefoner (kan påvirke/ændre plastrenes energifrekvens). Oplys, at plastrene som udgangspunkt virker på 9 ud af 10.

5 Inden ’Energitesten’………
Uafhængige LifeWave Distributører Inden ’Energitesten’……… Informer kort vedkommende om hvad der skal ske/går ud på: ”Vi laver en styrketest for at måle hvor modtagelig du er. Kroppen er delt op i højreside (positivt) og venstreside (negativt). Vi har Energiplastre som består af 2 plastre; hvid (positivt) og mørkt ( negativt). Ved at placerer plastrene omvendt på kroppen, skaber vi forvirring i kroppens energi baner”. Du udfører nu testen.

6 Uafhængige LifeWave Distributører Energy Enhancer Har bl.a. følgende egenskaber; øger balance, fleksibilitet og styrke. De egenskaber bruger vi til at gennemføre 3 forskellige tests Udfør kun 1 ud af de 3 tests!

7 Energy Enhancer Fleksibilitetstesten (- med Energy Enhancer):
Personen står med samlede ben og pegefingeren op foran næsen, og den anden hånd under albuen. Drej kun med overkroppen, så langt rundt som man kan. Personen tager derefter plastrene i hånden og gentager øvelsen. 2. Balancetesten (- med Energy Enhancer): Personen står med den ene fod lidt foran den anden og let spredte ben. Pres personen tilbage på skuldrene. Personen bibeholder balancen, når han/hun bliver skubbet til. Tag EE i dine hænder modsat pesonens energibaner og prøv. 3. Styrketesten (- med Energy Enhancer): Personen strækker en arm ud til vandret med knyttet hånd, du presser den ned mens personen gør sig stærk. Læg EE på skoene modsat personens energibaner, nu kan du få armen ned. Husk altid at afslutte en test med at placere plastrene korrekt ifht. personens energibaner.

8 Alternativer……. Uafhængige LifeWave Distributører Ved nul effekt fra ovenstående tests, prøv Aeon i højre hånd og udfør styrketesten igen. Aeon på sternum (brystbenet) og prøv testen igen. Andre årsager til, at man ikke reagerer på de forskellige test kan være at man er: 1. Slowresponder (langsom reagerende). Længere tid før opnået/ begyndende virkning. Årsagen kan skyldes længere tids medicinering og sygdom. 2. At man har: ’Omvendt Polaritet’: Så anvendes/ placeres plastrene omvendt ved brug. OBS!! Heldigvis har vi set, at mange får glæde af vores plastre alligevel: ved at følge et detox forløb (afgiftning) inden vi går i gang med at arbejde med sygdommen.

9 Hvorfor Aeon ?……. Uafhængige LifeWave Distributører Efter endt test, sæt altid Aeon i nakken ( GV 14) fordi: - fjerner/reducerer generelle ubalancer. - fjerner/reducerer psykisk og fysisk stress. - reducerer smerter og betændelsestilstande. Og ikke mindst: Åbner op for kroppens energi flow/meridianer. Forstærker virkningen af alle de andre plastrer. Med det som udgangspunkt, har vi allerede de bedste forudsætninger for succes!

10 Nu er det jeres tur til at prøve…….
Uafhængige LifeWave Distributører Nu er det jeres tur til at prøve……. Find sammen 2 og 2 og øv/afprøv de 3 tests. Det er vigtigt at I mestre testene (lyt, se og afprøve), vi lærer jo forskelligt. Med de punkter på plads, er vi nu parate til gå i gang med at Patche  God fornøjelse :-)


Download ppt "Træning - Patching forberedelse"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google