Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:"— Præsentationens transcript:

1 En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:

2 Oles svare: 1. Hvordan har du det med at gå her i piareesarfik? Svar: Jeg har det godt med det. 2. Hvornår har du startet her i piareesarfik? Svar: Den. 9 Januar 2012 3. Hvad skal du når du har gennemgået piareesarfik? Svar: Hvis jeg gennemfører piareesarfik, skal jeg til Jern&Metal skolen for at lære som terminalarbejder. 4. Hvad er du god til i fagene? Svar: Det ved jeg ikk´,.. 5. Hvordan går det med din skole? Svar: Jeg synes det går godt. 6. Hvad er mest glad for ved at gå her i skolen? Svar: At jeg lærer noget. 7. Hvad er dine interesser her i skolen? Svar: Mine interesser er matematik, Dansk og Engelsk. Jeg kan tale flydende grønlandsk.

3 Gilda´s svare: 1. Hvordan har du det med at gå her i piareersafik? Svar: Det går fint! 2: Hvornår har du startet her i piareersafik? Svare: Jeg startet den 9. Januar 2012! 3: Hvad skal du når du har gennemgået piareersarfik? Svar: ”Når jeg er færdig vil jeg være alt-muligt-kvinde.” 4: Hvad er du god til i fagene? Svar: Jeg er god til at følge med i timerne og matematik 5: Hvordan går det med din skole? Svar: Den er god nok, men det er lidt ærgeligt at lærerne siger ikk` helt rigtigt hvad vi skal lave. 6:Hvad er du mest glad for ved at gå her i skolen? Svar: jeg er mest glad for matematik og dansk. 7: Hvad er dine interesser her i skolen? Svar: At have frikvater og lære noget som jeg ikke har lært.

4 Josefs Svare 1.Hvad har du det med at gå her i Piareersarfik? Svar: Det er rigtig godt. 2. Hvornår har du startet her i Piareersarfik? Svar: Jeg har startet den 9. januar 2012. 3. Hvad skal du når du har gennemgået Piareersarfik? Svar: Måske skal jeg gå hen til Narsaq og uddanne mig i Inuili. 4. Hvad er du god til i fagene? Svar: Er god til matematik og grønlandsk. 5. Hvordan går det med din skole? Svar: Det gik rigtig godt. 6. Hvad er du mest glad for ved at gå her i skolen? Svar: At lære noget. 7. Hvad er dine interesser her i skolen? Svar: Mine interesser her i skolen er at lære noget.

5 Maggu svare: 1. Hvordan har du det med at gå her i piareersarfik? Svar: Det går fint. 2. Hvornår har du startet her i piareersarfik? Svar: Den 9. Januar 2012. 3. Hvad skal du når du har gennemgået piareersarfik? Svar: Jeg skal til jern&metal skolen. 4. Hvad er du god til i fagene? Svar: Jeg er god til engelsk og matematik. 5. Hvordan går det med din skole? Svar: Det er i orden. 6. Hvad er du mest glad for ved at gå her i skolen? Svar: Jeg kan lide normale skole. 7.Hvad er dine interesser her i skolen? Svar: Det er forskælligt.

6 Hansine Svare: 1. Hvordan har du det med at gå her i Piareersarfik? Svar: Det går fint. 2. Hvornår har du startet her i Piareersarfik? Svar: Den 9.Januar 3. Hvad skal du når du har gennemgået Piareersarfik? Svar: Jeg har ikke besluttet mig endnu 4.Hvad er du god til i fagene? Svar: Jeg er god til grønlandsk. 5. Hvordan går det med din skole? Svar: Jeg kan godt lide at gå i skole. 6. Hvad er du mest glad for ved at gå her i skolen? Svar: Jeg er mest glad for emneuger. 7. Hvad er dine interesser her i skolen Svar: mine interesser her i skolen er at lære noget.

7  Da vi har stillet eleverne nogen spørgsmål vidste vi næsten alle dem vi har spurgt har startet den 9. Januar 2012 Og næsten dem alle har det godt med at være i Piareersarfik. Og elever vil gerne studere mere når de har gennemgået Piareersarfik. Og man kan se at eleverne er glad for at være i skolen, og de er meget glad for at lære noget men ikke alle eleverne.


Download ppt "En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google