Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hånden på hjertet. Skal de danske landdistrikter afvikles eller udvikles og hvorfor? Hvordan ser du landdistrikternes fremtidige rolle i et større samfundsmæssigt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hånden på hjertet. Skal de danske landdistrikter afvikles eller udvikles og hvorfor? Hvordan ser du landdistrikternes fremtidige rolle i et større samfundsmæssigt."— Præsentationens transcript:

1

2

3 Hånden på hjertet. Skal de danske landdistrikter afvikles eller udvikles og hvorfor? Hvordan ser du landdistrikternes fremtidige rolle i et større samfundsmæssigt perspektiv? Hvor tæt et samarbejde er der i din kommune mellem det politiske niveau og de enkelte lokalsamfund i landdistrikterne?

4 Hvad er den største udfordring i et udvidet samspil om fremtidens landdistriktsudvikling? Hvordan ser du landdistriktspolitikken spille en rolle i forhold til velfærdsudfordringerne? Hvilke helt konkrete velfærdsudfordringer er aktuelle i forhold til landdistriktspolitikkens område?

5 Hvem bør, i din opfattelse og i din kommune, indgå i ejerskabet til landdistriktspolitikken? Skal det være et bredt eller et snævert ejerskab? Er det muligt at dele ansvaret for politikkens udmøntning med parter uden for kommunen, og på hvilken måde kunne det for eksempel realiseres?

6 Er det muligt at anvende den nuværende landdistriktspolitik som et aktivt redskab? Er det muligt at vitalisere den nuværende landdistriktspolitik, eller skal den gentænkes? Hvilke alternative muligheder kan aktivere arbejdet med landdistriktspolitikken, så indsatsen får form af en kontinuerlig og vital udviklingsproces?

7 Er din kommunes landdistriktspolitiske indsats indplaceret strategisk såvel i den faglige organisation som i de politiske udvalg? Hvordan kunne en optimal kompetence- og budgetmæssig organisering se ud i din kommune? Hvad er det realistiske økonomiske potentiale i din kommune?

8 Hvor langt er din kommune i forhold til at implementere en tværfaglig projektorganisation og hvordan fungerer det i praksis? Kan du se andre kommunale opgaveområder, der kan inspireres af den borgernære indsats omkring landdistriktsudviklingen? Kan dine erfaringer fra den borgernære landdistriktsudvikling inspirere i arbejdet med den tværfaglige projektorganisation?

9

10

11

12

13

14

15


Download ppt "Hånden på hjertet. Skal de danske landdistrikter afvikles eller udvikles og hvorfor? Hvordan ser du landdistrikternes fremtidige rolle i et større samfundsmæssigt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google