Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Korsets kald og kraft i syv sætninger: 1.Total tilgivelse Soning for synd! 2.Retfærdiggørelse nuFællesskab med Gud! 3.Ny familieKirken kaldes frem! 4.Frihed.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Korsets kald og kraft i syv sætninger: 1.Total tilgivelse Soning for synd! 2.Retfærdiggørelse nuFællesskab med Gud! 3.Ny familieKirken kaldes frem! 4.Frihed."— Præsentationens transcript:

1

2 Korsets kald og kraft i syv sætninger: 1.Total tilgivelse Soning for synd! 2.Retfærdiggørelse nuFællesskab med Gud! 3.Ny familieKirken kaldes frem! 4.Frihed fra forbandelseGuds stadige nærvær! 5.Indre tilfredshedEn kilde med åndeligt liv! 6.Fuldstændig nådeDet er gjort! 7.Fredfyldt overgivelseFrelses vished!

3 Men fra den sjette time faldt der mørke over hele jorden indtil den niende time. Og ved den niende time råbte Jesus med høj røst: »Elí, Elí! lemá sabaktáni?« – det betyder: »Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig?« Mat.27:45-47

4 KORSETS MØRKESTE MØRKE Men fra den sjette time faldt der mørke over hele jorden indtil den niende time. Mat.27:45-47

5 Kristus har løskøbt os fra lovens forbandelse ved selv at blive en forbandelse for vor skyld – der står jo skrevet: »Forbandet er enhver, der hænger på et træ« – for at velsignelsen til Abraham kunne nå ud til hedningerne i Kristus Jesus, og vi ved troen kunne få Ånden, der var lovet os. Galaterbrevet 3:13-14

6 Jesus døde forbandet for at vi kunne leve velsignet! Velsignelsen: Få Ånden – som er Guds aktive nærvær!

7 Jesus gennemlevede Guds fravær – for at du og jeg aldrig skal miste Hans nærvær!

8 Indtil Moder Teresa sagde ja til Jesu kald til hende om at bære ham til de fattigste af de fattigste, levede hun med en stærk følelse af Jesu nærvær. Men da hun begyndte på sin livsopgave, forsvandt denne følelse og blev erstattet af et åndeligt mørke og tomrum, som varede i 47 år.

9 ÆRLIG BØN »Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig?«

10 TILLIDSFULD BØN »Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig?«

11 BØN FRA BIBELEN »Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig?« Salme 22:1

12 v1 For korlederen. Al-ajjelet-ha-shahar. Salme af David. v2 Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig? Du er langt borte fra mit råb om hjælp og fra mit skrig. v3 Min Gud, jeg råber om dagen, men du svarer ikke, og om natten, men jeg finder ikke ro. v15 Jeg er som vand, der hældes ud, alle mine knogler falder fra hinanden, mit hjerte er som voks, det smelter i livet på mig. v16 Min gane er tør som et potteskår, min tunge klæber til gummerne, du lægger mig i dødens støv. v17 Hunde omgiver mig, en flok af forbrydere står omkring mig; de har gennemboret mine hænder og fødder, v18 jeg kan tælle alle mine knogler. De ser på mig med skadefryd, v19 de deler mine klæder mellem sig, de kaster lod om min klædning. Salme 22

13 »Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig?«

14 Er du i mørket? Oplever du Gudsforladthed og Gudsfravær? Er du i en åndelig tørketid eller i lidelse?


Download ppt "Korsets kald og kraft i syv sætninger: 1.Total tilgivelse Soning for synd! 2.Retfærdiggørelse nuFællesskab med Gud! 3.Ny familieKirken kaldes frem! 4.Frihed."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google