Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Internationalisering er en naturlig del af studieretningsfagene engelsk, fransk og samfundsfag, da der stiftes bekendtskab med sprog, samfundsforhold.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Internationalisering er en naturlig del af studieretningsfagene engelsk, fransk og samfundsfag, da der stiftes bekendtskab med sprog, samfundsforhold."— Præsentationens transcript:

1

2 Internationalisering er en naturlig del af studieretningsfagene engelsk, fransk og samfundsfag, da der stiftes bekendtskab med sprog, samfundsforhold og historiske forhold i en lang række lande. Internationalisering er en naturlig del af studieretningsfagene engelsk, fransk og samfundsfag, da der stiftes bekendtskab med sprog, samfundsforhold og historiske forhold i en lang række lande. Der er desuden gode muligheder for at kommunikere med elever i andre lande, i særlig grad i forbindelse med fransk- elevernes udveksling i forbindelse med studieturen i 2g. Der er desuden gode muligheder for at kommunikere med elever i andre lande, i særlig grad i forbindelse med fransk- elevernes udveksling i forbindelse med studieturen i 2g.

3 Ud over udvekslingen med en fransk skole har klassen en studietur til London med fagene engelsk, historie og religion. Ud over udvekslingen med en fransk skole har klassen en studietur til London med fagene engelsk, historie og religion. Udvekslingsrejsen indgår som led i AT-7. Udvekslingsrejsen indgår som led i AT-7. Der påtænkes et skolebesøg i Sverige med dansk og historie i 3g. Der påtænkes et skolebesøg i Sverige med dansk og historie i 3g.

4 Franskfaget på CG har i de sidste 10 år haft et udvekslingsprojekt med et fransk gymnasium. Franskfaget på CG har i de sidste 10 år haft et udvekslingsprojekt med et fransk gymnasium. I skoleåret 10/11 videreudvikler den franske studieretning dette projekt gennem et fagligt samarbejde og en udvekslingsrejse med gymnasiet Touchard i Le Mans med privat indkvartering hos franske gymnasieelever. I skoleåret 10/11 videreudvikler den franske studieretning dette projekt gennem et fagligt samarbejde og en udvekslingsrejse med gymnasiet Touchard i Le Mans med privat indkvartering hos franske gymnasieelever. Samarbejdspartnere Samarbejdspartnere Gymnasiet Touchard i Le Mans og gymnasiets europæiske studieretning, som udover sprog har fokus på samfundsfag (sciences économiques et sociales). Gymnasiet Touchard i Le Mans og gymnasiets europæiske studieretning, som udover sprog har fokus på samfundsfag (sciences économiques et sociales). Sorbonne Paris IV, samarbejde med SUAPS. Sorbonne Paris IV, samarbejde med SUAPS. Mål: Styrkelse af elevernes Mål: Styrkelse af elevernes Kommunikative kompetencer (både skriftlige og mundtlige) Kommunikative kompetencer (både skriftlige og mundtlige) Interkulturelle kompetence Interkulturelle kompetence Personlige kompetencer (ansvarlighed, fleksibilitet og tolerance) Personlige kompetencer (ansvarlighed, fleksibilitet og tolerance)

5 Fire faser, hvor bl.a. virtuelle aktiviteter inddrages Fire faser, hvor bl.a. virtuelle aktiviteter inddrages Indledende elevkommunikation om skoleliv og ungdomskulturer i henholdsvis Danmark og Frankrig. Indledende elevkommunikation om skoleliv og ungdomskulturer i henholdsvis Danmark og Frankrig. Flerfagligt samarbejde med gymnasiet Touchard i løbet af skoleåret 10/11 om udvalgte litterære og/eller samfundsfaglige emner. Flerfagligt samarbejde med gymnasiet Touchard i løbet af skoleåret 10/11 om udvalgte litterære og/eller samfundsfaglige emner. 2aFR’s udvekslingsrejse til Le Mans med privat indkvartering i uge 14 2aFR’s udvekslingsrejse til Le Mans med privat indkvartering i uge 14 Udvekslingsrejsen indgår som et led i AT-7 Udvekslingsrejsen indgår som et led i AT-7 Emnet er Kommunikation og interkulturel kompetence Emnet er Kommunikation og interkulturel kompetence Deltagende fag: fransk og engelsk Deltagende fag: fransk og engelsk De franske gymnasieelevers genbesøg på CG med privat indkvartering i uge 19 De franske gymnasieelevers genbesøg på CG med privat indkvartering i uge 19

6 Deltagelse i undervisningen på værtsgymnasiet Deltagelse i undervisningen på værtsgymnasiet Elevinterview med værtseleverne og deres familier om aktuelle samfundsforhold, elevdemokrati, ungdomskulturer m.m. Elevinterview med værtseleverne og deres familier om aktuelle samfundsforhold, elevdemokrati, ungdomskulturer m.m. Ekskursioner i Le Mans og Loire-dalen hvor eleverne i fællesskab løser opgaver med kulturhistorisk/samfundsfagligt indhold Ekskursioner i Le Mans og Loire-dalen hvor eleverne i fællesskab løser opgaver med kulturhistorisk/samfundsfagligt indhold Lærer: Helle Nørgaard Lærer: Helle Nørgaard


Download ppt "Internationalisering er en naturlig del af studieretningsfagene engelsk, fransk og samfundsfag, da der stiftes bekendtskab med sprog, samfundsforhold."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google