Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Instagram er en app, som man bruger til at ”dele sit liv” i billeder, med andre. Mange bruger citatet ”my life in pictures”. Man tager et billede, måske.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Instagram er en app, som man bruger til at ”dele sit liv” i billeder, med andre. Mange bruger citatet ”my life in pictures”. Man tager et billede, måske."— Præsentationens transcript:

1

2 Instagram er en app, som man bruger til at ”dele sit liv” i billeder, med andre. Mange bruger citatet ”my life in pictures”. Man tager et billede, måske redigere man det, man skriver en tekst nedenunder og måske bruger man hashtags. Man deler billedet, og så får man ”likes”, og hvis du er heldig, får du nogle ”followers”.

3 På Instagram vil man gerne have ”followers”, også kaldt ”følgere”. Followers er mennekser som følger en person. Når man følger en, er det fordi man synes at personen er intrasant. ”følgere” er dem som følger mig. ”følger” er dem som jeg følger.

4 Mange vil gerne have likes på deres billeder. En god måde at få likes på er at, tage gode billeder med masser af farver. Du kan redigere billedet, med et redigerings-program. Men når du vil dele et billede på Instagram, kan du også vælge andre effekter, ændre på lyset og måske lave en ramme. En anden måde at få likes på er at bruge hashtags.

5 Hashtags er meget moderne på Instagram. Man bruger hashtags til at få likes, og flere followers. Når du bruger et hashtag som f.x. #hej, så kommer dit billeder ud på en side hvor alle kan se det,og hvor der også er andre billeder med hashtaget #hej. Nogle er de mest moderne hashtags er #love #TagsForLikes #photooftheday #me #instamood #cute #igers #picoftheday #girl #guy #beautiful #fashion #instagramers #follow #smile #pretty #followme #friends #hair #swag #photo #life #funny #cool #hot #bored #portrait #baby #girls #iphonesia


Download ppt "Instagram er en app, som man bruger til at ”dele sit liv” i billeder, med andre. Mange bruger citatet ”my life in pictures”. Man tager et billede, måske."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google