Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Export af cacher som skattejagter til GPS via makro Dette er måden at overføre skatte til gps’en på hvis gps’en understøtter skattejagter. Det gælder f.eks.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Export af cacher som skattejagter til GPS via makro Dette er måden at overføre skatte til gps’en på hvis gps’en understøtter skattejagter. Det gælder f.eks."— Præsentationens transcript:

1 Export af cacher som skattejagter til GPS via makro Dette er måden at overføre skatte til gps’en på hvis gps’en understøtter skattejagter. Det gælder f.eks gps’er i serierne Oregon, Montana, Dakota, gpsmap62 og de nye Etrex maskiner. For at komme i gang skal vi først have lavet et filter der udvælger de cacher vi ønsker at overføre, dette gøres fordi der ikke er plads til alle cacher i maskinen på en gang. Der kan typisk være mellem 1000 og 5000 skattejagter på maskinen, undersøg hvor mange din kan have før du går i gang. Hvordan man laver et filter kan ses i ”Hvordan laver man et filter” Når vi skal exportere filerne vi har udvalgt til gps’en skal vi have fat i makroen ”Garmin Export” Hvordan man henter og installerer makroer kan du læse om i ”Hente og installere en MACRO”

2 Vi starter med at køre det filter vi ønsker for at reducere antallet af cacher så de kan være på gps’en

3 Nu skal du koble gps’en til computeren

4 Efter at have kørt filteret, skal vi nu have startet export makroen. Gå til værktøjslinien og tryk på knappen ”Macro”. Fra dropdown menuen vælges ”Run/Manage”

5 Fra oversigten over dine installerede makroer vælges "GarminExport.gsk” hvis den ikke findes i oversigten skal den installeres, se guiden ”Makroer”

6 Nu skulle computeren gerne kunne ”se” gps’en, hvis ikke må du tjekke forbindelsen og forsøge igen.

7 Der er flere steder man kan ændre indstillingerne i export makroen, men opsætningen som nedenfor giver en god grundindstilling.

8 Overførslen er gennemført og du har nu fyldt gps’en op med skattejagter.


Download ppt "Export af cacher som skattejagter til GPS via makro Dette er måden at overføre skatte til gps’en på hvis gps’en understøtter skattejagter. Det gælder f.eks."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google