Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Cornelius og Carla Mai Carla Mai og Lis På besøg i Aalborg-tårnetCornelius’ 1. skoledag Carla Mai - en rigtig lille gavstrik med Mor & Far Fra familie-albummet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Cornelius og Carla Mai Carla Mai og Lis På besøg i Aalborg-tårnetCornelius’ 1. skoledag Carla Mai - en rigtig lille gavstrik med Mor & Far Fra familie-albummet."— Præsentationens transcript:

1

2

3 Cornelius og Carla Mai Carla Mai og Lis På besøg i Aalborg-tårnetCornelius’ 1. skoledag Carla Mai - en rigtig lille gavstrik med Mor & Far Fra familie-albummet … og så til en musikalsk hilsen …

4

5 Elvis døde i 1977 - hans datter, Lisa Marie, blev født i 1966. Hun var således elleve, da hendes far døde. Med nutidens teknologi, blev far og datter forenet til at synge denne sang sammen.... Er det ikke fantastisk? Når Lisa Marie kommer ind på scenen er reaktionen fra publikum lavet virkelig vidunderlig! Tillykke til skaberne af denne video. Denne elektroniske forening mellem far og datter er fantastisk! Han sang denne sang i 1968 og Lisa Marie i 2008. Længe leve den nye teknologi-alder.

6 NB: Starter videoen ikke automatisk, så prøv at klikke her! - og derefter på dette symbol i næste vindue: Det ta’r lidt tid, så ha’ lidt tålmodighed, da det er værd at vente på!

7


Download ppt "Cornelius og Carla Mai Carla Mai og Lis På besøg i Aalborg-tårnetCornelius’ 1. skoledag Carla Mai - en rigtig lille gavstrik med Mor & Far Fra familie-albummet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google