Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til Dalby Vil du med på tur?. Dalby vil gerne sige velkommen og give dig mulighed for at se og opleve hvad der sker i Dalby. Gang i dig…. og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til Dalby Vil du med på tur?. Dalby vil gerne sige velkommen og give dig mulighed for at se og opleve hvad der sker i Dalby. Gang i dig…. og."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til Dalby Vil du med på tur?

2 Dalby vil gerne sige velkommen og give dig mulighed for at se og opleve hvad der sker i Dalby. Gang i dig…. og Dalby

3 Derfor laver vi en rundtur i området Dalby, hvor vi vil besøge skole, kirke, foreninger, daginstitutioner og den smukke natur. Et indblik i hvad der sker og hvilke muligheder man har, når man bor i Dalby. Tag cyklerne frem til hele familien og tag med på tur Lørdag den 10. nov. kl. 9.30 – 13.00 Mødested: Skolegården ved Dalbyskole (hvis man ikke har mulighed for at cykle kan man også køre bil) Vi starter med morgenkaffe og rundstykker På Dalby skole.

4 Gang i dig…. og Dalby Venlig Hilsen Dalby skole Dalby Gymnastik Forening Dalby Kirke Børnehaven Mariekjær Børnehaven Tved Dalby beboerforening Dalby rideskole Spejderne i Dalby ___________________________________ Spørgsmål og tilmelding skal ske på dalby-skole@kolding.dkdalby-skole@kolding.dk eller på 79797830


Download ppt "Velkommen til Dalby Vil du med på tur?. Dalby vil gerne sige velkommen og give dig mulighed for at se og opleve hvad der sker i Dalby. Gang i dig…. og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google