Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Udeskole! Rønnebæk Skole..

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Udeskole! Rønnebæk Skole.."— Præsentationens transcript:

1 Udeskole! Rønnebæk Skole.

2 Arbejdsgrupper:

3 Natur /teknik. 1. Opgaver i den lokale skov 2 Skoven i skolen
3 Tipsmidler til rygsække vejrstation

4 Hovedmoseskoven Først en dejlig tur ned ad Hovedmosestien til lyden af lærkesang. Ved indgangen til skoven er der masser af sten til en stenalderboplads. Følg stien til bækken med vandplanter og dyreliv

5 Ved åen er der mulighed for at fiske, slå lejr, spise og meget mere.

6 Stemning ved åen .

7 Næsten tilbage på skolen er der mulighed for en tur i mellem de høje graner.

8

9 Kimsleg Aktivitet Kimsleg i skoven Beskrivelse
Leg kimsleg med ting fra skovbunden. (September).  Lidt om aktiviteten I skovbunden kan I finde alle mulige ting: Frø, frugter, blade, dyr, fjer, æggeskaller, blomster, svampe, kogler og meget andet. Tag et tørklæde med ud i skoven – og leg kimsleg.

10 Aktivitet Beskrivelse Leg kimsleg med ting fra skovbunden. (September). Kimsleg i skoven Lidt om aktiviteten I skovbunden kan I finde alle mulige ting: Frø, frugter, blade, dyr, fjer, æggeskaller, blomster, svampe, kogler og meget andet. Tag et tørklæde med ud i skoven – og leg kimsleg. Leg kimsleg med et tørklæde og små ting fra skoven. Tegning: Eva Wulff Hvad skal du bruge Tørklæde (en sweater eller jakke kan også bruges) En skov Et ur Hvor lang tid tager aktiviteten Så lang tid I har lyst.

11 Sådan gør du Læg tørklædet ud på jorden. Find først ud af hvem der skal være Kim. Den der er Kim skal nu finde 5 – 10 ting i skovbunden og lægge dem under tørklædet. De andre må ikke kigge. Når alle er klar løfter Kim tørklædet, så de andre kan kigge i 30 sekunder. Så lægger Kim tørklædet på igen – og de andre løber ud for at finde de samme 5 – 10 ting. Den der kommer først tilbage med de rigtige ting har vundet – og bliver den næste Kim. I kan også bare skiftes til at starte legen. I kan også lege Kimsleg med næsen. Den der er Kim finder en ting i skoven der har en lugt. Kim stiller sig bag et træ. Nu skal de andre, én efter én, komme hen bag træet, lukke øjnene, og lugte det som Kim holder i sin hule hånd. Når de andre har lugtet, løber de ud i skoven. Den der først kommer tilbage med det der har lugten, har vundet. Forslag til videre arbejde

12 Tipsmidler Vi har ansøgt om penge til 9 feltrygsække med indhold:
F.eks. Forstørrelsesglas Målebånd Kompas Tegneplader m.m.

13 Vejrstation Vi har søgt om en vejrstation. Sløjdholdet kan bygge den. Alle kan bruge den. Vi har fået bevilget 8400kr. På betingelse af at vi betaler lige så meget selv.

14 Andre arbejdsgrupper. Samme koncept: Lavet mapper med opgaver/aktiviteter fra nettet lige til at gå til. Set på netop vores skovs muligheder.

15 Inspirationsmaterialer.(gratis)

16


Download ppt "Udeskole! Rønnebæk Skole.."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google