Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

FN WHO.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "FN WHO."— Præsentationens transcript:

1 FN WHO

2 Hvad står bogstaverne for?
WHO = World Health Organization Dansk = Verdens sundheds organisation.

3 Mission WHO’s mission er at sørge for at menneskerne for den bedst mulige sundhed. WHO en organisation, der skal sørge for at alle mennesker skal have det godt på alle måder. Når WHO sender deres medarbejder ud til de lande som der har stor nød, skal befolkningen have det godt både fysisk, psykisk og mentalt, og at deres velfærd har det så godt som overhovedet muligt.

4 Forfatning WHO’s forfatning/regler siger, er at sørge for menneskenes helbred. Deres hovedmål er at bekæmpe sygedomme og at sørge for at menneskerne har det godt i samfundet i hele verdenen. De prøver på at bekæmpe sygdomme, så som SARS, Malaria og AIDS, ved at udlevere vaccine.

5 Arbejdspladser De arbejder i : Belgien Brasilien Spanien USA Frankrig
Italien Nederlandene Portugal Rusland Schweiz Egypten

6 Diverse WHO har bekæmpet mæslinger i mange år og i 1979 bekræftede de at sygdommen var udryddet. Det var den allerførste sygdom, i verdenshistorien der var blevet udryddet. WHO har udleveret vaccine til næsten alle der er smittet af malaria og bilharziose (en sygdom hvor parasitter lever i blodårerne). WHO regner og håber på at de har udryddet det om få år. Mæslinger

7 Lavet af: Tine Kjeldgaard Eskild Johansen Karina Lykke Rikke Green


Download ppt "FN WHO."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google