Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kursus i høreomsorg. Henvender sig primært til Personale på plejehjem Hjemmeplejen Andre som i forbindelse med deres jobfunktion har med hørehæmmede at.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kursus i høreomsorg. Henvender sig primært til Personale på plejehjem Hjemmeplejen Andre som i forbindelse med deres jobfunktion har med hørehæmmede at."— Præsentationens transcript:

1 Kursus i høreomsorg

2 Henvender sig primært til Personale på plejehjem Hjemmeplejen Andre som i forbindelse med deres jobfunktion har med hørehæmmede at gøre

3 Formål At orientere om brug og vedligeholdelse af høreapparater og andre hjælpemidler, der er til rådighed for ældre hørehæmmede personer. At give bedst mulig baggrund for at forstå den hørehæmmedes situation.

4 Kurset omhandler blandt andet Information om hørelse og høretab. Høreapparatstyper. Hands-on træning: Vedligeholdelse, batteriskift, fejlfinding mm. Gode råd til kommunikation. Tekniske hjælpemidler.

5 Cochleaimplantat (CI) Tilbydes døvblevne og personer, hvis hørelse er blevet så dårlig, at de ikke længere har udbytte af et almindeligt høreapparat.

6 CI-opererede - en broget skare Akut døvblevne Forværret hørelse gennem mange år Døvfødte

7 Perspektiver Forskellige forudsætninger Forskellige forventninger til udbytte

8 Hvad er vores rolle? Afstemme forventninger Udrede behov for undervisning Rådgivning


Download ppt "Kursus i høreomsorg. Henvender sig primært til Personale på plejehjem Hjemmeplejen Andre som i forbindelse med deres jobfunktion har med hørehæmmede at."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google