Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens."— Præsentationens transcript:

1 Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens skærm, som spørger, om kontakten vil acceptere dit opkald. 3.Når du er færdig, skal du holde markøren over kameraknappen og vælge en indstilling: Stop min video: stopper din video, men du kan stadig se andres videoer. Afslut video: alle videoer, men dafslutter u har stadig lyd. Video FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. © 2012 Microsoft. Alle rettigheder forbeholdes. TIP! Du kan også klikke på kameraknappen for at føje video til en chat eller et telefonmøde. Oversigtsvejledning til Lync 2013 Konfigurere din videoenhed Du skal bruge et webcam for at dele din video, men du behøver ikke et for at se andres video. Sådan konfigureres kameraet: Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Lync, og klik derefter på Videoenhed. Hvis du ikke kan se en eksempelvisning af din video, skal du kontrollere, om kameraet fungerer korrekt. Hvis du vil justere indstillingerne, skal du klikke på Kamera Indstillinger. Brug af videokontrolelementer og -visning Klik på Vælg et Layout, og vælg en indstilling: Gallerivisning viser alle deltagernes video. Talervisning viser præsentationsværtens video. Præsentationsvisning viser kun mødeindholdet. Kompakt visning viser billeder af deltagerne i et kompakt vindue. Administrere deltagere Hvis du vil administrere deltagerne, skal du klikke på deres video eller billede: Slå lyd fra, Slå lyd til eller Fjern personen fra mødet. Fastlås videospotlyset fastlåser videoen på vedkommende i spotlyset. Fastgør til galleri holder en deltager synlig i Gallerivisning. Fuld skærmsvisning Klik på galleriet Pop ud-video for at få vist videoerne i et separat vindue. Klik på Fuld skærmvisning for at få en større visning af videoerne. Klik på galleriet Pop ind-video for at vende tilbage til normal visning.

2 Invitere andre personer til et videoopkald 1.I samtalevinduet skal du holde markøren over personerne og klikke på Inviter flere personer. 2.Vælg de personer, du vil invitere, i vinduet Tilføj personer, og klik på Tilføj. 3.De nye indbudte personer modtager en invitation til at deltage i opkaldet. Føje video til en chatsamtale 1.Hold markøren over kameraknappen, og kontrollér eksempelvisningen. 2.Juster kameraet, hvis det er nødvendigt, og klik på Start min video. 3.Hvis du vil stoppe med at dele din video, skal du klikke på Stop min video. TIP! Klik på Afslut video, hvis du vil stoppe med at dele din video med andre OG afslutte andres videofeeds til dig. Starte et videomøde Start et ad hoc-videomøde for at diskutere et enme, der kræver øjeblikkelig handling. 1.Vælg flere deltagere ved at holde Ctrl nede og klikke på navnene. 2.Højreklik på markeringen, og klik på Start et videoopkald. 3.Når du starter et videoopkald, bruger du automatisk computerlyd i Lync. 4.Brug videokontrolelementerne til at administrere mødet. Besvare et videoopkald Når nogen ringer til dig, vises der en besked på skærmen. Klik et vilkårligt sted i billedområdet for at besvare opkaldet. Klik på Ignorer, hvis du vil afvise opkaldet og sende det videre til telefonsvareren. Klik på Indstillinger, hvis du vil foretage andre handlinger: Send opkaldet til Telefonsvarer. Viderestil opkaldet til din Mobil- eller Privattelefon. Svar via chat i stedet for via video. Svar kun med lyd, hvis du ikke vil dele din video. Angiv status til Vil ikke forstyrres for at afvise opkaldet og undgå andre opkald.


Download ppt "Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google