Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske"— Præsentationens transcript:

1 Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske
Sejlmagerposen Her ses vores sejlmagerpose, hvori vi opbevarer nogle af de meste nyttige ting til de forskellige opgaver vi nu har her på holdet. Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske

2 Merlespir Billedet viser et merlespir, merlespiret bruges oftest til splejsninger, stor og lille de kan begge bruges. De kan være til stor hjælp når der skal splejses, da der nogle gange ikke er lige stor mulighed for at vride kordelerne fra hinanden.

3 Lighteren Lighteren er også brugt, den bruges til at brænde enderne, så de ikke vikler sig op igen når man er i gang med at arbejde på rebet.

4 Kniven Her ses kniven og dens skede. Vi bruger kniven til at skære fx reb eller garn over, når vi er færdig med at sy, takle eller splejse.

5 Kohorn På billedet ses hornet hvor i vi har vores nåle. Hornet er halv fuldt med bivoks som nålene sidder i, dette beskytter dem. Der er også et lille øje i hornet, så den kan hænges op men vi har den i vores sejlmagerpose.

6 Nål og Tråd Når og Tråd er det mest brugte i sejlmagerposen og det kendte 8 tals knob bliver altid bundet. Vi bruger disse to ting når der skal syes, takles og splejses.

7 Sejlmagerhandske Højre eller venstrehåndet, Det er ikke noget problem, en sejlmagerhandske kan fås til begge hænder. Vi bruger sejlmagerhandsken til at sy med, hvis materialet bliver lidt hårdt er der lavet nogle små huller som passer til at nålen kan passe i for at give lidt ekstra kræfter til at skubbe nålen hele vejen igennem.


Download ppt "Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google