Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et fly er ved at styrt ned. Der er 5 passagerer om bord, men der er kun 4 faldskærme.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et fly er ved at styrt ned. Der er 5 passagerer om bord, men der er kun 4 faldskærme."— Præsentationens transcript:

1

2 Et fly er ved at styrt ned. Der er 5 passagerer om bord, men der er kun 4 faldskærme.

3 Den første passager siger: ”Jeg er Ronaldo, den bedste fodboldspiller i verden. Fodboldverden behøver mig, jeg kan ikke svigte min fans, ved at styrte ned”. Så han tager den første faldskærm og springer ud af flyet.

4 Den anden passager, Hillary Clinton siger: ”Jeg er konen til den forhenværende Præsident af Amerika. Jeg er senator af staten New York, og jeg har planer at bliver præsident af Amerika en dag. “ Så hun tager en faldskærm og springer ud af flyet.

5 Den tredje passager, George W. Bush, siger: ”Jeg er den nuværende Præsident af Amerika. Jeg har et stort ansvar for verdenspolitikken i dag. Jeg er også den smarteste Præsident i Amerikas historie. Så jeg skylder min folk ikke at dø.“ Så han tager også en faldskærm og springer ud af flyet.

6 Den fjerde passager, Paven, siger til den femte passager, en lille skoledreng: ”Jeg er gammel. Jeg har levet mit liv som en god mand og en god præst. Så jeg giver dig den sidste faldskærm, fordi du stadig har et helt liv foran dig.“

7 Den lille dreng svarer: “Vær ikke ked af det gamle mand... Der er faldskærme til os begge to! Den smarteste Præsident af Amerika sprang ud med min skoletaske på ryggen.......“

8 moralen af historien…. Hver land får den Præsident som de fortjener.

9 Åh min gud…. Kan den idiot ikke holde kæft.

10

11

12


Download ppt "Et fly er ved at styrt ned. Der er 5 passagerer om bord, men der er kun 4 faldskærme."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google