Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

AnnArt.com Af: Rasmus Steen, Sol Viksjø, Claus Lundgren Rasmussen, Sine Johnsby, Bjarne Ravn og Bjørn Toft Madsen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "AnnArt.com Af: Rasmus Steen, Sol Viksjø, Claus Lundgren Rasmussen, Sine Johnsby, Bjarne Ravn og Bjørn Toft Madsen."— Præsentationens transcript:

1 AnnArt.com Af: Rasmus Steen, Sol Viksjø, Claus Lundgren Rasmussen, Sine Johnsby, Bjarne Ravn og Bjørn Toft Madsen

2

3

4 (Side 1) Den nuværende e-handel - 79 % af danskerne har adgang til internettet - Det er primært de 20-39 årige som handler på nettet - Der handles helst på dansksprogede sider - Mænd handler oftere end kvinder De største barrierer for at handel på internettet: (kilde: Danmarks statistik)

5 (Side 2) Research vedr. digital kunst Faktorer som taler for udbredelsen af den digitale kunst: •Det er et område som formentlig vil opleve øget fokus og støtte fra politisk side •Vil kunne sælges billigere •Vil skabe interesse p.g.a. kombinationsmulighederne med den nyeste teknik •Vil være nemmere at udskifte – og dermed lægge op til et merforbrug på området •Gode afskrivningsregler ved salg til firmaer •Gode muligheder for at etablere samarbejde med erhvervslivet •Det er en ny verden, med mange udforskningsmuligheder for kunstnerne

6 Resultat af field-research Har du købt original kunst til dit hjem? Hvis nej, hvad er grunden hertil? a) Det er for dyrt 71,4 % b) Det interesserer mig ikke 9,5 % c) Det er for besværligt at komme i besiddelse af 14,3% d) Andet 9,5%

7


Download ppt "AnnArt.com Af: Rasmus Steen, Sol Viksjø, Claus Lundgren Rasmussen, Sine Johnsby, Bjarne Ravn og Bjørn Toft Madsen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google