Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Valgfag 2013/2014.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Valgfag 2013/2014."— Præsentationens transcript:

1 Valgfag 2013/2014

2 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole
Next stop Hollywood Er du vild med levende billeder? Kan du ikke få nok af din ynglingsscene i Twilight eller din favorit musikvideo? På dette valgfag kan du få styr på filmfaglige udtryk, få en gennemgang af filmens historie, samt udfordre din indre skuespiller, fotograf eller instruktør i mange små produktioner. ”Go ahead make my day”.

3 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole
HJEMKUNDSKAB Faget bygger videre på det du allerede har lært i 6. klasse dvs. de grundlæggende teknikker så som planlægning, økonomi, hygiejne, kostens sammensætning. Der kan i faget indgå forskellige temaer : festmad, mad fra andre lande, flere anvendelsesmuligheder af samme produkt, hurtig mad osv. Du vil selv blive inddraget i planlægningen, idet egne opskrifter kan anvendes. Hjemkundskab er et fag hvor du ”kobler fra” fra en lang række læsefag. Vi hygger os, og det sociale spiller en væsentlig rolle.

4 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole
Sløjd som valgfag Kan du lide at arbejde med værktøj? Kan du lide at arbejde med træ? Vil du opleve glæden ved at have skabt/fremstillet noget? Så er sløjd noget for dig! Du vil få lov til at arbejde selvstændigt med små og store ting – måske ud fra egne tegninger. Du kan måske fremstille noget på drejebænken fra det gamle væltede kirsebærtræ fra haven Du mangler måske et nyt sofabord Kun fantasien (og måske økonomien) sætter grænser for dine udfoldelser i sløjdlokalet.

5 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole
Showdance som valgfag Kan du li’ musik? Kan du li’ at bevæge dig? Er du træt af at være bænkevarmer, fordi du ikke tør?                            SÅ VÆLG SHOWDANCE!    Dans giver: smidighed god kondition kropsbevidsthed positiv energi Vi skal arbejde med forskellige stilarter, trin over gulv og små koreografier.

6 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole
Billedkunst : streg, form og farve Brug og udvikle dine kreative evner til: at dekorere ting, bl.a. æsker, mapper med decoupage, som er en teknik med hurtige og flotte resultater. at arbejde med forskellige tørfarver og vådmaling på lærred. at se på kendte kunstneres værker, analysere og få inspiration til egne malerier. at stifte bekendtskab med forskellige måder at male på ved brug af alternativt malergrej. at forme i ler at tage fotos, der redigeres og beskæres ved hjælp af Pc’en. at udtrykke sig billedligt efter eget ønske og ide.

7 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole
Klik her - Adventure 2012.ppt Klik derefter på Enter

8 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole
Brug Internettet (bedre) Find ud af SkoleIntras mange muligheder – og begrænsninger (SkoleTube) Brug pc’en i skyen (Google Apps – Office 365 – DropBox) Sikkerhed – også på mobil (Antivirus – Spamfilter – Anti-Phishing – Sikker nethandel) Billedbehandling (Google Picasa) Sociale tjenester (FaceBook, Twitter, YouTube, MySpace) Evt. selvvalgte emner – inden for mulighedernes grænser Diverse pc-spil (evt. turneringer)

9 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole
Fodbold Valgfaget er tiltænkt dig, der allerede i forvejen kender til spillet og har lyst til at supplere en evt. klubtræning. Det er ikke et krav, at du er god til fodbold, men du skal have lysten til at blive det. Det forventes, at du er engageret og motiveret. Der vil blive lagt vægt på, at undervisningen udvikler dine tekniske og taktiske færdigheder og giver dig et lille indblik i fysiologien (f.eks. anaerob og aerob træning) samt sikrer dig en forståelse af kostens betydning i forhold til fysisk aktivitet. Undervisningen vil derfor nogle gange i løbet af året være af mere teoretisk karakter. Det kan f.eks. være i form af oplæg fra diverse gæstelærere. Foruden fodbold vil valgfaget indeholde én ugentlig løbetur, der vil blive placeret om morgenen før 1. lektion. Løbeturen vil være obligatorisk. I skal selv sørge for transporten til skolen. Valgfaget kan vælges af både piger og drenge på 8. eller 9. årgang. I tilfælde af stor tilslutning har 9. årgang fortrinsret.

10 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole
Fransk 3. fremmedsprog Fransk er et verdenssprog Du vil kunne gøre dig forståelig på rejser Frankrig er en del af EU Læse franske tekster Høre til samtaler på bånd Giver muligheder på gymnasiet Påregne lidt hjemmearbejde

11 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole

12 Valgfag 2013/14 Næsbjerg Skole
Lektiecafé

13 Hvert fag kører i et halvt år
7. klasse skal vælge to fag 8. og 9. klasse skal vælge 2 fag, hvis de ikke har tysk


Download ppt "Valgfag 2013/2014."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google