Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Luft- og vand varmepumpe

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Luft- og vand varmepumpe"— Præsentationens transcript:

1 Luft- og vand varmepumpe
Store besparelser og mindre Co2-udslip En halvering af energiprisen er den økonomiske gevinst, der kan opnås i store byggerier i Danmark ved at anvende ny teknologi.

2 Luft- og vand varmepumpe
Hurtig tilbagebetaling Investeringen i et varmepumpe-anlæg til erstatning for gas- eller oliekedlen er helt nede på to-tre år, fordi energiprisen halveres.

3 Luft- og vand varmepumpe
Varmeprisen halveres Varmeprisen falder til 43 øre pr. kilowatt-time. Det er halv pris i forhold til olie og gas og sågar billigere end jordvarme.

4 Luft- og vand varmepumpe
Teknikken bag Hele ’hemmeligheden’ bag teknologien er, at man via varmepumpen tager energien fra luften og bruger til opvarmning i stedet for energien i jorden.

5 Luft- og vand varmepumpe
Teknikken bag Varmepumpen har en varmeydelse på kilowatt og en årsvirkningsgrad på 3,5, hvilket gør løsningen meget effektiv.

6 Luft- og vand varmepumpe
Reference Lind Jensens Maskinfabrik sparer årligt kr. LMJ Maskinfabrik har gasfyr ril rumopvarmning. Luft/vand varmepumpe tilkobles varmesystem, som erstatter en stor del af gasforbruget. - Prisen på varmen er nu 0,35 kr./kWh. - Den årlige besparelse er kr./år. - Forrentning af investering på 35%. - Co2 udledningen er reduceret med 42% / 94 ton pr. år.

7 Luft- og vand varmepumpe
Mere info… Karsten Pedersen Tlf Hanne Kronborg Tlf


Download ppt "Luft- og vand varmepumpe"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google