Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme."— Præsentationens transcript:

1

2 Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme.

3 Den første passager siger: „Jeg er Ronaldo, den bedste fodboldspiller i verden. Fodboldverden kan ikke undvære mig og jeg kan ikke svigte mine fans ved at dø nu.“ Så han tog den første faldskærm og sprang ud af flyet.

4 Den anden passager,Hillary Clinton, siger: „Jeg er gift med den tidligere præsident af USA; Jeg er senator for statenNew York og jeg har planer om selv at blive præsident for USA“ Så hun tager også en faldskærm og springer ud af flyet.

5 Den tredie passager, George W. Bush, siger: „Jeg er den nuværende præsiden af USA. Jeg har et meget stort ansvar for den nuværende verdenspolitik. Jeg er også den smarteste præsident i Amerikas historie, så jeg skylder mit folk ikke at dø endnu.“ Så han tager faldskærmen og hopper efter de andre 2.

6 Den fjerde passager er paven, han siger til den femte passager, som er en lille skoledreng: „Jeg er en gammel mand. Jeg har levet mit liv som en god mand og præst. Så jeg giver dig den sidste faldskærm, da du stadig har et langt liv foran dig.“

7 Den lille dreng svarer: “bare rolig gamle mand... Der er stadig en faldskærm til os begge ! Den smarte Amerikanske præsident hoppede ud med min skoletaske......“

8 Moralen af denne historie er…. Hvert land for den præsident de har fortjent.

9 Oh my God…. Kan den idiot dog ikke snart holde kæft!

10

11

12


Download ppt "Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google