Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kultur- og branchestudier Opgaveforberedende forløb S3 & LT3 01.11.12.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kultur- og branchestudier Opgaveforberedende forløb S3 & LT3 01.11.12."— Præsentationens transcript:

1 Kultur- og branchestudier Opgaveforberedende forløb S3 & LT3 01.11.12

2 Dagsorden – Intro til kursus. – Gennemgang af studieordning og formalia (eksamen) – Forventninger og krav. – Om problemformulering og disposition. – Pitch med feedback.

3 Kurset Opgaveforberedende forløb i kultur- og branchestudier skal understøtte afslutningen af faget mht. emnevalg, problemformulering, disposition, fremstilling etc. Foregår som: -Klasseundervisning (fredag kl. 10-12, uge 44- 48) -Individuel vejledning (parallelt med undervisning og efterfølgende).

4 Eksamen Studieordningen: ”I løbet af 5. semester udarbejder den studerende en selvvalgt, skriftlig opgave med udgangspunkt i kulturelle eller kommercielle fænomener i musiklivet. Opgaven kan enten tage afsæt i den studerendes egen professionelle praksis eller i en case af mere generel karakter.” Opgave afleveres 8. januar. Mundtlig eksamen 15. januar. Hhv. Torben Eik og Mikkel Vad eksaminerer og er censor.

5 Hvad lægger vi vægt på i bedømmelsen? -Evnen til at udvælge og formulere en relevant problemstilling. -Analyse af og refleksion over denne problemstilling ift. bredere samfundsmæssige forhold og musik- og kulturliv generelt, og/eller ift. egen kunstneriske praksis. -Evnen til at forholde sig kritisk til forskellige aspekter af denne problemstilling, således at flere sider af sagen belyses. -Evnen til at præsentere og formidle dette i et godt, klart og tydeligt sprog.


Download ppt "Kultur- og branchestudier Opgaveforberedende forløb S3 & LT3 01.11.12."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google