Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fremtidens voksne Kick-off broen til bedre sundhed Fredag den 3. maj i Globen Borgmester John Brædder Guldborgsund Kommune.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fremtidens voksne Kick-off broen til bedre sundhed Fredag den 3. maj i Globen Borgmester John Brædder Guldborgsund Kommune."— Præsentationens transcript:

1 fremtidens voksne Kick-off broen til bedre sundhed Fredag den 3. maj i Globen Borgmester John Brædder Guldborgsund Kommune

2 Hvem har bolden? Udgifterne på Sundhedsområdet deles mellem Region og Kommune, hvorfor de praktiserende læger intet incitament har for at fremme sundhed.

3 Forebyggelse eller indlæggelse?
Sygehus og kommuner har modsatrettet incitament-struktur, idet kommunerne har den økonomiske motivation til at forebygge indlæggelser, hvor sygehusene har mål om en høj belægningsprocent. Tegning: Rasmus Sand Høyer, Jyllands-Posten

4 Er tvang løsningen? Regionerne har i dag ikke de nødvendige handlemuligheder overfor de praktiserende læger iht at kunne ”tvinge” lægerne ind i de tomme lægehuse, der er på Lolland-Falster

5 En for alle og alle for en
Der skal på sigt skabes et system hvor alle 3 ”ben” på sundhedsområdet er lige økonomisk motiveret for at fremme sundhed.


Download ppt "Fremtidens voksne Kick-off broen til bedre sundhed Fredag den 3. maj i Globen Borgmester John Brædder Guldborgsund Kommune."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google