Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

InnovationsAgenterne Innovationstjek præsenteret af Innovationsagent Kai Ormstrup Jensen 72 19 42 27 DELTA.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "InnovationsAgenterne Innovationstjek præsenteret af Innovationsagent Kai Ormstrup Jensen 72 19 42 27 DELTA."— Præsentationens transcript:

1 InnovationsAgenterne Innovationstjek præsenteret af Innovationsagent Kai Ormstrup Jensen koj@delta.dkkoj@delta.dk 72 19 42 27 DELTA

2 Baggrund • Rådet for Teknologi og Innovation finansierer innovationsagentordningen. De har til hovedformål at fremme vækst og innovation i dansk erhvervsliv. • Innovationsagenterne skal skubbe til innovationen i de danske SMV’er for at sikre den langsigtede konkurrenceevne og vækst i Danmark. • Overførsel og anvendelse af viden fra leverandører, universiteter, teknologiske Institutter skal skabe mere innovation • Vi samarbejder med væksthuse, erhvervscentre, regionale videns- og uddannelsesinstitutioner. • Projektet starter 1.7 2010 og kører i 2½ år.

3

4

5 Målgruppe for innovationstjek Aktiviteten skal i særlig grad fokusere på små og mellemstore virksomheder, der ikke forvejen er i kontakt med videnspred- nings- og innovationssystemet. Som hovedregel skal mindst to af følgende tre kriterier være opfyldt:  Særligt innovations-/vækstpotentiale og med minimum 10 ansatte. - Virksomheden er af en vis størrelse, hvor der er behov for processer til at understøtte den teknologiske udvikling  Virksomheden er mindst to år gammel med en positiv finansiel udvikling. - Det er dermed bevist, at virksomheden har været i stand til at finde og sælge til kunder  Virksomheden har en teknologisk udfordring, der kan løses ved at tage udgangspunkt i ny viden og teknologi eller en kombination af nye anvendelsesmetoder af det eksisterende.

6 Adgang til en verden af viden Innovationstjekket giver adgang til ”En verden af viden”! Universiteter og videnscentre 23 Innovationsnetværk 9 GTS Institutter Virksomhedsbehov -Vindkraft - VE - Lavenergibyg - Bioteknologi - Brugerdreven innovation - m.fl.

7 Forløb med en innovationsagent Handlingsplan Innovationsprojekt Indsatsområder Kontakt til og adgang til globale og nationale leverandører, partnere, netværk, institutter og universiteter. Henvisning til potentielle støtteordninger. Behovsafdækning

8 Forløb med en innovationsagent

9 http://www.innovationstjek.dk


Download ppt "InnovationsAgenterne Innovationstjek præsenteret af Innovationsagent Kai Ormstrup Jensen 72 19 42 27 DELTA."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google