Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Aftale om trivsel og psykisk arbejdsmiljø (Tillægsaftale til SU-aftalen) Baggrund for aftalen: Arbejdsmiljøloven gav mulighed for, at overenskomstparter.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Aftale om trivsel og psykisk arbejdsmiljø (Tillægsaftale til SU-aftalen) Baggrund for aftalen: Arbejdsmiljøloven gav mulighed for, at overenskomstparter."— Præsentationens transcript:

1 Aftale om trivsel og psykisk arbejdsmiljø (Tillægsaftale til SU-aftalen)
Baggrund for aftalen: Arbejdsmiljøloven gav mulighed for, at overenskomstparter kan lave aftaler, som fraviger loven Et af emnerne for aftalemuligheder er det psykiske arbejdsmiljø

2 Formål fremme trivsel på arbejdspladsen og et godt psykisk arbejdsmiljø, samt at sikre, at problemer indenfor psykisk arbejdsmiljø, i videst muligt omfang løses af de lokale parter, eller i mangel heraf ved organisationernes medvirken.

3 Opgaver og sager Kortlægning og APV
Arbejdsmiljøgruppen gennemfører undersøgelser og kortlægning Problemer om trivsel og psykisk arbejdsmiljø: nærmeste leder og medarbejder + TR, jfr. TR aftalen næste ledelsesniveau Pf. og selskabets ledelse DFL eller FA – fagretlig behandling

4 APV AMIR TR Kortlægning Vurdering Prioritering Gennemførelse
Handlingsplan/ Opfølgning AMIR TR


Download ppt "Aftale om trivsel og psykisk arbejdsmiljø (Tillægsaftale til SU-aftalen) Baggrund for aftalen: Arbejdsmiljøloven gav mulighed for, at overenskomstparter."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google