Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lasse, Theis og Bertram 2.5.  Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lasse, Theis og Bertram 2.5.  Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der."— Præsentationens transcript:

1 Lasse, Theis og Bertram 2.5

2  Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der skal ikke være flere knapper end højst nødvendigt

3  Vores produkt består af både en telefon, og et styresystem til telefoner (Lidt ligesom Google og deres Android-system)  Vores produkt er en simpel telefon, der er meget nem at bruge

4  Vi har valgt at vores primære målgruppe skal være den lidt ”ældre” teknofobiske generation. Markedet mangler noget i denne stil, da ældre mennesker altid brokker sig over at teknologi nu til dags har mange funktioner, altså flere end de skal bruge.  Vi har også en sekundær målgruppe, og det er håndværkere. Der er mange der har brug for en arbejdstelefon der ikke er særlig hi-tech

5  Består af en velkomst-skærm, og derefter kun op/ned menuer  Simpelt styresystem der helst skal kunne bruges første gang af alle der prøver

6  Oplades i Mini-USB(Adapter til alm. Stikkontakt medfølger)  Forbindelser: Bluetooth  Indgange: Mini-USB, 3.5mm Jackstik  Styresystem: Simp1.0  Nem adgang til PC med PCSimp (medfølger)

7  Telefonbog  Beskeder  Kalender  Alarmer  Medieafspiller  Filer  Opkald  Indstillinger

8  Steffen siger: Designet er egentligt innovativt, med kun 2 knapper. Dette er meget simplere for ”teknisk svage” personer. Scroll-hjulet er også godt fundet på, da det er enkelt og gør hvad det skal.  Menuerne er nemme at navigere rundt i, og alle funktioner er nemme at aktivere/gennemskue.  Telefonen ville slet ikke være noget for mig, da den er for ”simpel”, men til formålet og målgruppen vil telefonen helt sikkert kunne bruges.

9  Mathias Siger: Skitserne mangler indikation om flere funktioner længere nede i startmenuen.  Ellers nemt at navigere rundt i menuerne. Mangler måske en knap der går HELT ud til skrivebordet.


Download ppt "Lasse, Theis og Bertram 2.5.  Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google