Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

ART GALLERIES Gruppe 4.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "ART GALLERIES Gruppe 4."— Præsentationens transcript:

1 ART GALLERIES Gruppe 4

2 Disposition Indledning Annas behov Koncept til Anna Teori – EFU Teori - Det retoriske kompas

3 Indledning EFU – fysisk galleri Egenskaber Fordele Udbytte
Udstillingslokaler Fremvise / udstille kunstværker i fysisk forstand. Du kan komme helt tæt på kunstværkerne og evt. kunstnerne. Mere personligt. Salg af kunstværker Salg af udstillede kunstværker på udstillingsstedet. Personlig betjening samt professionel råd og vejledning. Udstille kunstværker i fuldt format Se kunstværkerne, som kunstneren har tænkt det. Du er ikke begrænset til at se kunstværkerne i lille format på computerskærmen. Kunstnerbesøg Interaktion / dialog med kunstnerne Få en dialog med kunstneren bag værket.

4 EFU – Artnet.com Egenskaber Fordele Udbytte
Online galleri netværk med over 1000 gallerier repræsenteret. Købe, sælge kunst. Giver købere og sælgere et overblik over kunstmarkedet samt pristendenser. Adgang til et kæmpe globalt marked. Market alert Modtog , når nye værker af specifikke kunstnere bliver udbudt til salg enten via en auktion eller i et af de over 1000 gallerier, som er en del af netværket. Modtag besked, når et nyt værk af din favorit kunstner bliver til salg. Directory Omfattende oversigt over gallerier, specielle udstillinger / showrooms samt museer. Hurtigt og nemt overblik over mulighederne for at opleve og evt. købe kunst. Art services Oversigt over firmaer, der tilbyder indramning, restaurering, opbevaring samt forsendelse af kunstværker. Hurtigt og nemt overblik over firmaer, der tilbyder diverse services….. The Grove Dictionary of Art Opslagsværk med over biografier samt diverse artikler / information. Få en masse information. Læse biografier om dine favorit kunstnere m. m. Prisdatabase Sammenlign priser på kunstværker enten du ønsker at sælge eller købe. Vurdere kunst, du ejer. Få en ide om prisen på et givent kunstværk er rimelig. Kunstmagasin Magasin med daglige nyheder indenfor kunstverdenen. Få informationer om kunst. Newsletter Månedlige nyheder om artnet.com samt kunst. Modtag månedlige nyheder om artnet.com samt kunst. Museums Oversigt over museer rundt omkring i verdenen. Få informationer om museer, udstillinger m. videre fra hele verden.

5 Fordele ved webgallerier
Bekvemmelighed Tilgængelighed Udvalg Globalt marked

6 Annas behov Karriere indenfor kunst Ønsker anerkendelse som kunstner Oprettelse af webgalleri

7 Koncept til Anna Solo galleri Fokus sættes på hendes galleri, og hun skal ikke konkurrere med andre kunstnere. Cgtalk.com Anbefaler brug af hvor hun kan få kritik af andre med samme interesse, og skabe et netværk med andre indenfor samme branche.

8 EFU for koncept til Anna
Egenskaber Fordele Udbytte Online galleri. Større potentiel målgruppe. Større potentiel anerkendelse, omverdenen får mulighed for at se hendes værker. Enkeltmands web-galleri Hun kommer ikke til at stå i skyggen af evt. andre kunstnere. Fokus på hendes værker. EFU - brug af Cgtalk.com Egenskaber Fordele Udbytte Forum Diskuterer teknikker, fremvise arbejde osv. Hun får feedback og skaber et potentielt netværk med andre indenfor samme fag.

9 Det retoriske kompas - Anna
Modtager Modtageren af Annas online kunstgalleri er gallerier, kunstinteresserede og ligeledes potentielle arbejdsgivere. Det gælder altså for Anna om at vise det bedste af det, hun har produceret i årenes løb. En tilfældig besøgende på hendes side kan være en potentiel køber af hendes værker eller evt. en kunde, der ønsker et arbejde udført. Kontekst Rent fysisk bliver Annas kunstgalleri set af brugeren på en computerskærm. Brugeren er enten bevidst klikket ind på galleriet direkte ved en adresseindtastning i browseren eller også er brugeren tilfældigt havnet på Annas galleri. Afsender Afsenderen er Anna selv. Dette er hendes eget galleri med hendes arbejde præsenteret og hun skal sørge for at fremstå som en seriøs kunstner. Formål Formålet er at skabe interesse for Annas evner og evt. tjene nogle penge på salg af værker eller evt. et arbejde. Emne Emnet og fokus skal holdes på Annas galleri og hendes fremvisning af hendes kunnen. Det gælder om at fokusere på formålet. Medium og genre Mediet i dette tilfælde er internettet, herunder et online kunstgalleri. Forløb Det gælder om at placere de bedste værker let tilgængeligt på siden. I det hele taget er en nem og overskuelig navigation i galleriet et must. Besøgende skal hurtigt kunne klikke sig rundt og få et bredt billede af Annas formåen indenfor den grafiske verden.


Download ppt "ART GALLERIES Gruppe 4."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google