Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Printere Typer og indstillinger Tryk for start. Inkjet Printer En inkjet printer er et af de mest populære redskaber til Pc'en, både for privatpersoner,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Printere Typer og indstillinger Tryk for start. Inkjet Printer En inkjet printer er et af de mest populære redskaber til Pc'en, både for privatpersoner,"— Præsentationens transcript:

1 Printere Typer og indstillinger Tryk for start

2 Inkjet Printer En inkjet printer er et af de mest populære redskaber til Pc'en, både for privatpersoner, i firmaer og det offentlige. En inkjet printer er et værktøj, der af mange mennesker bruges hver eneste dag i forbindelse med deres arbejde, skole eller fritid. Selvom overførsel af elektroniske dokumenter er blevet voldsomt populært indenfor de seneste 10 år, ja så er de mange mennesker, der stadig synes, at tekst skal befinde sig på papir. Derfor er printere langt fra udgået af markedet, og de fleste folk vil da i mange år endnu have en inkjet printer til at skrive deres breve/stile/ansøgninger etc. ud på papir. En inkjet patron kan ikke undværes i en inkjet printer. Hvis du køber en inkjet printer, følger der altid en inkjet patron med, således at du hurtigt kan komme i gang med at printe. Når du har haft din inkjet printer i en periode, vil kvaliteten af dine udskrifter falde, hvilket skyldes din inkjet patron der er ved at være tom. For igen at komme op på niveau med optimal udskriftskvalitet, skal du enten udskifte din inkjet patron eller fylde din inkjet patron op med nyt blæk.

3 Laser Printer En laserprinter har mange fordele der gør den til et perfekt arbejdsredskab på for eksempel kontoret. En laserprinter giver en meget høj udskrift kvalitet og er billig i brug. En laserprinter bruger toner i stedet for blæk og er meget nem at betjene.

4 Plotter En plotter er en stor printer, beregnet til at "tegne" på meter-brede ark. Oprindeligt tegnede plotterne vist med små tuscher, men i dag findes der plottere som egentlig bare er overdimensionerede blækprintere.

5 Matrix printer Epson matrix-printere er pålidelige arbejdsheste med avanceret papirhåndtering og med mulighed for mange gennemslag og er samtidig økonomiske i drift. 9-nåls printerne er ideelle til edb-behandling, mens 24-nåls printerne kan tilbyde en bedre udskriftkvalitet.

6 Du kan på den sorte cirkel med det hvide hak, se hvilken printer der er valgt til standard. Ønsker du at skifte standard printer, højre- klikker du på den nye printer og vælger; Anvend som standard, i genvejsmenuen.

7 Hvis du skal installere en printer klikker du på, Tilføj printer, og følger Guiden. Windows XP er født med mange af de gængse drivere, men tjek på Nette for en ordens skyld.

8 Her ser du handlingsboksen for printeren. Du kan aflæse præcis hvad printeren arbejder med lige nu: Dokumentnavnet, om den udskriver eller venter, hvem der ejer dokumentet, hvor mange sider er udskriftet på og hvor meget det hele fylder.

9 Du kan oprette en genvej til printeren på Skrivebordet. På denne måde er det muligt blot at trække en fil over på printeren, for at udskrive. I alle Office-programmerne betyder Ctrl + P, print. Afslut


Download ppt "Printere Typer og indstillinger Tryk for start. Inkjet Printer En inkjet printer er et af de mest populære redskaber til Pc'en, både for privatpersoner,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google